Microsoft Edge aramalarda daha doğru sonuçlar verecek - Haberler - indir.com

Microsoft Edge aramalarda daha doğru sonuçlar verecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 22:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft Edge için Microsoft tarafından yapılacak yeni geliştirmelerde, arama konusunda tarayıcının işleri kolaylaştırması sağlanacak.

Microsoft tarafından resmi sitede paylaşılan yeni yol haritalarında, yeni arama desteği ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Resmi blog yazısına göre Microsoft Edge için geçmiş arama sorgularından adres çubuğu kullanım bilgilerine kadar geniş bir analiz ile birlikte arama konusunda kullanıcı için en doğru sonuçlar sunulacak. Arama yapma ve arama sonucundaki sonuçlara yönelik iyileştirme ve geliştirmeleri içeren yenilik, bu anlamda Microsoft Edge kullanıcılarının aramadaki performansını iyileştirecek.

Microsoft Edge, kullanışlı bir özelliğe kavuşabilirMicrosoft Edge, kullanışlı bir özelliğe kavuşabilir

Daha özel aramalar yapılabilecek

Geliştirilecek yeni arama desteğinde, kullanıcılar daha önceki aramalarına göre yeni aramalar yapabilecek. İsteyenler ise daha önce ziyaret edilen bir site üzerinden yeni bir arama gerçekleştirebilecek. Başlık ve ya adres aramaları ile çeşitli hale getirilecek arama desteği, ihtiyaç duyulan ana bilgiye ulaşılması adına sonuçları da kullanıcı odaklı sunacak.

Microsoft Edge’de yenilikler devam ediyor

Getirilecek gelişmiş arama desteğinin yanı sıra Microsoft Edge için yenilikler devam ediyor. Son dönemlerde daha fazla kullanıcıya ulaşmak ve Microsoft Edge’nin tarayıcı pazarında daha etkin hale gelmesi adına bir dizi yenilik duyuran şirket, otomatik metin doldurma özelliğini de tarayıcıya ekliyor daha önceden form doldurma gibi metin girişleri kayıt altına alınırken, kullanıcıların bir sonraki metin girişinde otomatik olarak bilgiler getirilebiliyor. Benzer özellikler olsa da tüm alanlarda çalışmayan fonksiyon, yenilenen özellik ile birlikte artık her yerde desteklenecek.


Microsoft Edge Office 365 desteğine kavuşuyorMicrosoft Edge Office 365 desteğine kavuşuyor

Yeni Nesil İnternet Tarayıcısı Microsoft Edge Tanıtım Videosu


PAYLAŞ