Microsoft Edge Android ve iOS Versiyonları Yayınlandı - Haberler - indir.com

Microsoft Edge Android ve iOS Versiyonları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 19:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft'un geçtiğimiz yıllarda Windows 10 işletim sistemine özgü olarak çıkartmış olduğu Edge internet tarayıcısının şimdi ise mobil versiyonları yayınlandı. Hatırlarsak geçtiğimiz ay içerisinde iOS ve Android versiyonlarının beta sürümleri yayınlanmış ve Beta kullanıcısı olan kişiler uygulamayı erkenden test edebildiler. Şimdi ise bu Beta süreci bitti ve hem iOS hemde Android kullanıcıları uygulama mağazaları üzerinden direkt bir şekilde indirerek kullanmaya başlayabilecekler.

Microsoft Edge mobil uygulama ile gelen en dikkat çekici özelliklerden biri ise masaüstü versiyonda başladığınız web gezintinize mobil uygulama üzerinden devam edebileceksiniz. iOS ve Android uygulamalarda yer alan "PC'de devam et" adlı özellik ile isterseniz mobilde açtığınız web sayfasını direkt olarak masaüstü Microsoft Edge tarayıcınıza gönderebilecek ve bu sayede hızlı bir şekilde bilgisayar aktarımı gerçekleştirmiş olacaksınız.

Ayrıca eş zamanlı olacak bu iki cihaz arasında yer imi, listeler ve sık kullanılanlar gibi seçeneklerin senkronize olması mümkün olacak. Sekmeler arası ve sekme geçmişlerini eş zamanlı bir şekilde hem mobil platformunuz üzerinden hemde Windows 10 web tarayıcınızdan erişebileceksiniz. Henüz ülkemiz için mobil uygulama mağazasında yayınlanmamış olan Microsoft Edge, iOS ve Android uygulamalarını yakın zamanda Google Play Store ve App Store'lar üzerinden cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ