Microsoft: E3 etkinliğine iddialı geliyoruz! - Haberler - indir.com

Microsoft: E3 etkinliğine iddialı geliyoruz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 15:31:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet devi Microsoft cephesinden Xbox'ın yılın ilk çeyrek satışları hakkında bazı açıklamalar geldi. Bugün gerçekleşen açıklamada Xbox Live'ın aylık kullanıcı sayısı tarafında yüzde 13'lük bir artış sergileyerek 59 milyona eriştiği belirtildi. Ayrıca Xbox One oyun konsolunun satış rakamlarında ise yüzde 15'lik bir yükselişin olduğu belirtildi. Bu kapsamda oyuncuların Xbox oyunlarına harcadığı süre 4 milyar saati geçmiş durumda. Bu rakamın bir milyardan fazlası ise geriye uyumluluk oyunlarında harcanmış olduğu belirtiliyor.

Varolan oyun konsolu için yapılan açıklamalar sonrasında Microsoft cephesinden E3 fuarı için oldukça iddialı açıklamalar geldi. Microsoft'ın bu konferans kapsamında gelmiş geçmiş en büyük E3 fuarının gerçekleşeceği ifade edildi. Son dönemlerde Sony cephesinden görülen kaliteli duyurular sonrasında popülerliği etkilenen Xbox markası için yapılan bu açıklamalar sonrasında büyük bir ihtimalle Xbox platformu için yeni ve kaliteli oyunlar göreceğiz.

Sektördeki rekabetin bir hayli kızıştığı şu dönemlerde oyun dünyasına Xbox cephesinden oldukça iddialı yeni oyunlar göreceğiz. E3 fuarı 12-14 Haziran tarihleri arasında Los Angeles bölgesinde düzenlenecek.





PAYLAŞ