Microsoft, Dünya Çapında Geliştirici Etkinliği Düzenliyor - Haberler - indir.com

Microsoft, Dünya Çapında Geliştirici Etkinliği Düzenliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Windows uygulama mağazasını daha da zenginleştirmek için harekete geçen Microsoft, dünya çapında 38 ayrı ülkede ve 60 ayrı şehirde 2 gün sürecek olan geliştirici etkinliği düzenleyecek.

Microsoft tarafından verilen bilgiye göre, //Publish/ adıyla yapılacak olan etkinlikte geliştiricilere bire bir destek verilerek özellikle modern arayüz uygulamalarına odaklanılacak.

Etkinlikte Microsoft yazılım mühendisleri ve yazılım ekipleri, Windows Phone ile Windows 8 uygulama geliştiricileriyle yayıncılarına uygulama projelerini bitirebilmeleri için danışmanlığın yanı sıra koçluk desteği de verecek.

Publish Windows

Geliştiricilerin üzerinde çalıştıkları uygulamalarını Windows Phone ile Windows uygulama mağazasında etkinlik sonunda yayınlamak için gerekli olan testlerle düzenlemeleri tamamlaması yapılacak olan etkinliğin asıl amacı olarak belirtiliyor.

Dünyanın 38 ülkesi ve 60 ayrı şehirde yapılacak olan etkinlik pek çok ülkede 16- 17 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirileceği gibi etkinliğin İstanbul ayağı ise 24 - 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Microsoft Türkiye ev sahipliğinde yapılacak.

İstanbul'da düzenlenecek olan //Publish/ etkinliği hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için buraya, katılımcı olmak içinde buraya tıklayarak kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.





PAYLAŞ