Microsoft donanım etkinliğinin tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Microsoft donanım etkinliğinin tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-30 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının liderleri arasında yer alan ve adeta bir yazılım devi olarak adından söz ettiren Microsoft, 2 Ekim tarihi itibariyle donanım etkinliğini gerçekleştirecek. Microsoft, New York'ta gerçekleştireceği donanım etkinliği kapsamında çift ekran özelliğine sahip Surface cihazını ilk kez sunacak. Yazılım devi, 2 Ekim tarihinde New York'ta donanım etkinliği düzenleyerek birbirinden farklı ürüne ev sahipliği yapacak. Son bir kaç yıldır aynı etkinliği düzenleyen şirket, bu yıl gerçekleştireceği etkinlikte çift ekran özelliğine sahip Surface'in de içinde olduğu bir çok Surface modelini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Microsoft şirketinin çift ekran özelliğine sahip büyük bir mobil cihaz üzerinde çalıştığını zaten biliyorduk. Donanım etkinliği kapsamında Centaurus kod adı ile beraber geliştirilen bu cihazında tanıtılması bekleniyor. Fakat yazılım devi Centaurus'u 2020 yılına kadar saklama ihtimali de belirlenen durumlar arasında yer alıyor. Böyle bir durum olursa söz konusu cihazı bu seferki etkinlikte göremeyeceğiz. 

Microsoft, bulut sistemi ile yükseliyorMicrosoft, bulut sistemi ile yükseliyor

Hololens'te etkinlikte olabilir

2 Ekim itibariyle gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında şirket, Qualcomm 8cx tabanlı Surface ARM cihazı da içinde olmak üzere en Surface modelleri de etkinlik kapsamında sunmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Hololens 2 için de teslimat tarihi verilme ihtimali söz konusudur. 

Elde edilen bilgilere göre Microsoft bu yılın ilk aylarında Hololens 2'de yer alan teknik özellikleri ve fiyat etiketi hakkında bilgi vermişti. Teknoloji lideri Ekim ayında gerçekleşecek olan etkinliğinde takipçileri ne gibi sürprizlerin beklediğini görmek için biraz daha beklemek gerekecek. Gerçekleşecek olan etkinlik içeriği ürünler ile takipçilerini heyecanlandıracak gibi gözüküyor. Yeni ürünler, yeni bilgiler ve bununla beraber aynı zamanda gelecek olan yeni ögeleri takip etmek için 2 Ekim tarihini beklemek gerekecek. New York'ta gerçekleşecek olan bu etkinlikte teknoloji dünyasını takip eden ve teknolojik ürünler hakkında bilgi edinmek isteyen kullanıcılar birbirinden farklı ögeleri değerlendirerek bilgi edinecekler. 

 


Microsoft Edge için beklenen özellik geldiMicrosoft Edge için beklenen özellik geldi
Microsoft Cortana kurumsal kullanıcılara yöneliyorMicrosoft Cortana kurumsal kullanıcılara yöneliyor
HyperX, Microsoft Xbox ve Sony PS4 İçin Konsol Aksesuarlarını TanıttıHyperX, Microsoft Xbox ve Sony PS4 İçin Konsol Aksesuarlarını Tanıttı

PAYLAŞ