Microsoft Çin'e özel pembe Surface 2'yi tanıttı - Haberler - indir.com

Microsoft Çin'e özel pembe Surface 2'yi tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 17:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamada Çin’e özel Surface 2 modelinin satışa çıkarıldığı belirtildi. İşte konuyla ilgili detaylar.

Microsoft, Surface serisi ile bilgisayar sektöründe ön plana çıkmayı hedeflerken önemli bir gelişme yaşandı. Çin’deki potansiyel pazardan daha fazla pay almak isteyen Microsoft, bölgeye özel olarak Surface 2 modelini duyurdu.

Microsoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyorMicrosoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyor

Microsoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyor

Sadece Çin’de satılacak

Resmi açıklamada ürünün sadece Çin'de satılacağı belirtildi. Renk olarak pembeyi tercih eden Microsoft, Surface 2 ile pazarda elini güçlendirmeye çalışıyor. Panos Panay tarafından Twitter aracılığı ile duyurulan gelişmede aynı zamanda resmi bir açıklamada da yapıldı. “Çin'deki yeni ürünlerimizi tanıtmak için Pekin'de olmaktan heyecan duyuyoruz. Quan tarafından Çin için özel olarak geliştirilmiş Surface 2’den dolayı mutluyuz” denilen açıklamada Çin’e yönelik adımın atıldığı da net bir şekilde duyurulmuş oldu.

Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!

Microsoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyor
Surface 2 özellikleri neler?

Satışa sunulan Surface 2,  8'inci Intel işlemcilerini, temel modellerden daha fazla RAM'e sahip. Aynı zamanda orijinal modelden yüzde 85 daha hızlı olan özel versiyon, bu özelliğiyle de hızı maksimuma çıkarmış durumda. Microsoft Çin’e özel modelde orijinal Surface Laptop'la özdeş tasarımını büyük ölçüde muhafaza etmiş olsa da USB-C portlarını cihaza dahil etmemiş.

Microsoft'un böylesine dikkat çeken modeli neden Çin'le sınırladığı net olarak bilinmiyor. Ancak özellikle pembe renkli cihazlar ülkede oldukça popüler. Benzer bir atılım daha önce Apple tarafından gerçekleştirilmiş ve gül altın rengi iPhone'lar piyasaya sürülmüştü. Bu dönemlerde de Apple'ın Çin'e yönelik stratejik bir adım attığı ve pembe modellerin diğer renklere göre daha fazla satıldığı ifade edilmişti.


Çok Daha Güçlü ve Hızlı Surface Pro 6 TanıtıldıÇok Daha Güçlü ve Hızlı Surface Pro 6 Tanıtıldı
Yeni Surface Kulaklık Modeli TanıtıldıYeni Surface Kulaklık Modeli Tanıtıldı
Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!

PAYLAŞ