Microsoft Arrow Launcher Beta Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Microsoft Arrow Launcher Beta Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-27 18:00:36
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Son zamanlarda yaptığı güncellemelerde Android ve iOS platformlarına ağırlık veren yazılım devi Microsoft, Android akıllı telefonlar için 'Arrow Launcher' adında yeni bir uygulamayı daha kullanıma sundu.

Görünüm açısından Andorid'in 5.0 Lollipop sürümünün Materyal Tasarım arayüzüne benzer nitelikte karşımıza çıkan Arrow Launcher, kullanım açısında oldukça kolay. 3 farklı ekrandan oluşan giriş ekranı, "Recent" ve "Frequent" isimli sekmeleri ve Notes & Reminders sekmesi ile dikkat çekiyor.

Parmağınızı ekranın sağa tarafına kaydırdığınızda Son Arananlar'a oradan tuş takımına ve rehber'e geçiş yapabildiğiniz ve tek dokunuşla arama, mesaj ve mail gönderme gibi işlemleri gerçekleştirebildiğiniz gibi aynı şekilde ana ekranı sola kaydırdığınızda da notlar ve hatırlatıcı sekmelerine ulaşabilirsiniz.

Sade arayüzüyle dikkat çeken Microsoft Arrow Launcher uygulaması için kapalı beta testleri başladı. Beta topluluğuna burayı tıklayarak katılabileceğiniz gibi uygulamaya ait 'APK' dosyasını da buraya tıklayarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ