Microsoft 365 denemeleri sonlandırıldı - Haberler - indir.com

Microsoft 365 denemeleri sonlandırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 11:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Microsoft, Windows 365 adını vermiş olduğu yeni bulut PC hizmetini kısa bir süre önce duyurmuştu. Şirket aradan pek fazla zaman geçmemesine rağmen, talep fazlalığı sebebiyle ücretsiz denemeler yapılabileceğinin bilgisini verdi. 

Windows 365'te kullanıcılar farklı bir işlemci, RAM ve depolama seçeneklerine sahip olan PC'ler kiralayabilir ve Windows 10 veya 11’i bir web tarayıcısı üzerinden çalıştırabilir. Yalnızca bir gün boyunca kayıt toplamasının ardından servisin maksimum derecede  kapasiteye ulaştığını dile getirdi. Microsoft 365’in Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda hatırı sayılır şekilde talep edilmesinin ardından deneme için kapasitenin olduğunun altı çizildi. Windows 365 program yönetim direktörü Scott Manchester ise şu ifadeleri kullandı: “Windows 365 inanılmaz bir ilgi gördü ve bu nedenle ücretsiz deneme programımızı durdurmak zorunda kaldık. Ek kapasite için çalışmalarımız devam ediyor.”

Office 365, Microsoft 365 oluyor!Office 365, Microsoft 365 oluyor!

Windows 365 şu an için sadece işletmeler için açık haldedir. Fakat duyurudan sonra kısa bir zaman içerisinde görülen kapasite sorunları, servise olan ilginin Microsoft'un tahminlerinin üstünde olduğunu gösteriyor. pazartesi günü içerisinde aktif hale getirilen servisin Türkiye fiyatları 297,40 TL’den başlıyor. Microsoft Windows 365 için sekiz vCPU, 32 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olan konfigürasyon özelliği sunuyor. Bu seçenek için ayda 1342,40 TL ödeme yapılması gerekiyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Sahte mahkeme kararı yayımlayan hackerlar Microsoft 365 kullanıcılarının bilgilerini çaldıSahte mahkeme kararı yayımlayan hackerlar Microsoft 365 kullanıcılarının bilgilerini çaldı
Microsoft 365'teki Güvenlik Özellikleri Nasıl Etkinleştirilir?Microsoft 365'teki Güvenlik Özellikleri Nasıl Etkinleştirilir?

PAYLAŞ