Microsoft 3 Boyutlu Baskı Uygulamasını Yayınladı - Haberler - indir.com

Microsoft 3 Boyutlu Baskı Uygulamasını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft' un yeni işletim sitemi Windows 8.1 için geliştirmiş olduğu 3D Builder uygulaması bugün itibari ile Windows uygulama mağazası üzerinden kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuldu.

Uygulama sayesinde kullanıcılar kendi 3 boyutlu projelerini oluşturma olanağını bulabilecekleri gibi aynı zamanda uygulama üzerinden erişebilecekleri ve geniş kapsamlı bir 3 boyutlu nesne kataloğu sayesinde örnek nesne çizimlerini de kullanabilecekler. Kullanıcı dostu ve sezgisel bir arayüze sahip olan uygulama ile ayrıca kullanıcılar daha fazla nesneyi kendileri de yaratabilecekler.

Hali hazırda internet üzerinden yayınlanan veya alternatif uygulamalar ile yaratılmış olan üç boyutlu nesnelerin de kullanılabildiği yazılım ayrıca baskı desteğine de sahiptir. Uygulama 3D System, MakerBot ve TierTime gibi üreticilerin cihazlarını da desteklemektedir.


Eğer sizde 3 boyutlu nesneler tasarlıyor ya da 3 boyutlu nesnelere meraklıysanız 3D Builder uygulamasını aşağıdaki linkten indirerek ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Windows 8.1 için 3D Builder





PAYLAŞ