Microsoft, 120 Hz Ekranlı ve Windows 11'li Surface Pro 8'i tanıttı - Haberler - indir.com

Microsoft, 120 Hz Ekranlı ve Windows 11'li Surface Pro 8'i tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-23 20:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bu Çarşamba çevrimiçi bir etkinlik sırasında Microsoft, yeni Surface ürün serisini tanıttı. Bunlar arasında, kullanılabilirlik ve taşınabilirliğe odaklanan Windows 11'li bir "tablet 2'si 1 arada" Surface Pro 8 öne çıkıyor.

Şimdiye kadarki en büyük güncellemelerden biri olarak kabul edilen cihaz güncellemesi, tasarım, ekran ve 11. nesil Intel Evo işlemcilerde değişiklikler getiriyor. Ürün için önerilen başlangıç ​​fiyatı 1.100 ABD Dolar. Cihazlar yeni işletim sistemiyle birlikte 5 Ekim'de satışa sunulacak. Surface Pro 8'deki önemli bir değişiklik, artık 120 Hz yenileme hızına sahip 13 inç (2880 x 1920p) dokunmatik ekranıdır. 60 Hz'den (varsayılan) en yüksek seviyeye kadar gerçekleştirilen içerik ve aktivite türüne göre değişen Windows 11'in Dinamik Güncelleme işlevine dayanmaktadır. Kısacası, ekleme, her şeyi "daha yumuşak" hale getirme eğiliminde olduğundan, cihazda gezinmeyi iyileştirmelidir. Microsoft'a göre, yeni Surface Pro 8, 32 GB'a kadar RAM ile yapılandırılabilir ve pili 16 saate kadar dayanıyor. Cihazın ekranı da uyarlanabilir renk sıcaklığı teknolojisi Dolby Vision'ı destekler ve yeni bir kaleme sahip.

Microsoft hesapları artık parolasız kullanılabilecekMicrosoft hesapları artık parolasız kullanılabilecek

Çift ekranlı Microsoft Surface Duo 2'nin özellikleri sızdırıldı

Yeni tablet, doğrudan klavye kılıfından takıp şarj edilebilen Surface Slim Pen 2 ile uyumlu bir şekilde geliyor. Şirket, GPU Mürekkep Hızlandırma sayesinde kullanım sırasında neredeyse hiç gecikme olmadığını ve boyama işleminin “doğal ve hassas” olduğunu garanti ediyor. Diğer iyileştirmeler, video konferans uygulamaları ve platformları ile deneyimi geliştirmeyi vaat eden stüdyo mikrofonları ve önden ortalanmış bir 5 MP çözünürlüklü bir kameraya ev sahipliği yapıyor. Surface Pro 8'de ayrıca 10 MP'lik ve 4K'da video kaydeden bir arka kameraya sahip.

Kullanıcılarının her ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanan Surface Pro 8 Microsoft’a göre"bir dizüstü bilgisayarın gücünü bir tabletin esnekliğiyle birleştiriyor."

Intel Core i5 (1135G7) veya Core i7 (1185G7) işlemcilere ek olarak 8 GB, 16 GB veya 32 GB RAM (LPDDR4x) ve 1 TB'a kadar SSD içeren bir yapılandırmaya sahip olan cihaz grafik noktasında Intel Iris Xe GPU kullanıyor. 128 GB veya 256 GB sürümlerinde değiştirilebilir depolamaya sahip olan cihazın 512 GB veya 1 TB olan sürümleri sabit olarak geliyor.

Cihazın başlangıç modeli 128 GB depolama ve 8 GB RAM'e sahip. 1 TB depolama alanı ve 32 GB RAM kapasitesine sahip olan versiyonun fiyat etiketi ise 2.600 ABD Dolar. Yeni modelde ana özellikleri koruyan cihaz ekran açısını neredeyse 180º'ye ayarlamanıza izin veren bir menteşelere sahip. Ayrıca cihazda iki adet USB-C Thunderbolt 4 girişi, kulaklıklar için bir P2 konektörü (3,5 mm) ve tescilli Surface Connect bağlantı noktası bulunuyor.

Surface Pro 8 teknik özellikleri

Ekran: 13 inç dokunmatik PixelSense  
Batarya: 16 saate kadar kullanım (Kapasite bilinmiyor)  
İşlemci: 11. nesil Intel Evo işlemci  
İşletim sistemi: Windows 11  
Kamera: Özellikleri bilinmiyor, ekranın üstünde  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 


Microsoft XBOX Series konsollara özel ucuz SSD mi hazırlıyor?Microsoft XBOX Series konsollara özel ucuz SSD mi hazırlıyor?

PAYLAŞ