Mi Store Türkiye'nin açılış tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Mi Store Türkiye'nin açılış tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 17:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi, kullanıcılarının uzun süredir heyecanla ve merakla beklediği Mi Store açılış tarihini sonunda açıkladı. Bugün Xiaomi Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı bu bilgi mağazanın açılış tarihini resmi olarak duyuruldu. Xiaomi kullanıcıları bu mağazayı uzun süredir bekliyordu. Şimdi ülkemizde beklenen oldu ve Xiaomi Türkiye'de Mi Store açıyor.

Mi Store Nerde ve Ne Zaman Açılacak?

İlk olarak İstanbul'da açılacak olan bu mağaza Vadistanbul ve Forum İstanbul alışveriş merkezlerinde bulunacak. Bu alışveriş merkezlerine 16 Eylül tarihinde gelecek. Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalara göre mağazanın açılma tarihi ve saati belirtildi. Tam olarak Mi Store 16 Eylül 13.00'da, Vadistanbul alış merkezinde olacağı belirtildi. Ayrıca açılışa özel olarak indirimler ve etkinlikler yapacaklarını da söyleyelim. Açılışa katılıyorsanız çektiğiniz veya çekildiğiniz görüntüleri #mitürkiye ve #mitürkiyeistanbul etiketleriyle paylaşabilirsiniz. Resmi mağazasıyla ilk defa ülkemize giriş yapacak olan Xiaomi, hangi tür cihazları mağazalarında sunacağını söylemedi. Asıl kullanıcıların merak ettiği konulardan biri ise cihazlardaki fiyatlar. Bu mağazaların Türkiye'de nasıl bir fiyat belirleneceğini tam olarak bilmiyoruz. Xiaomi ilerleyen zamanlarda bu mağazalarını Türkiye'nin farklı bölgelerinde de açmaya devam edecek.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus'ın tanıtımı gerçekleştiXiaomi Mi Pad 4 Plus'ın tanıtımı gerçekleşti

Çin merkezli Xiaomi, bu mağazalarında çeşitli ürünlerini satabilir. Apple ve Samsung'tan sonra Xiaomi'nin de ülkemizde mağaza açması oldukça sevindirici bir durum. İlk olarak İstanbul'da açılacak olan Mi Store, firmanın Türkiye pazarına giriş sembolü olacak. İstanbul'un iki büyük alışveriş merkezinde açılacak olan bu mağazaların içeriği, içeriklerin fiyatı tam olarak bilinmiyor fakat Xiaomi kullanıcıları bu mağazayı oldukça uzun süredir bekliyordu. Hatta Vadi İstanbul'daki mağazanın yapım aşamasındayken paylaşılan bir fotoğrafı kullanıcıları daha da heyecanlandırdı. Fiyat konusunda Xiaomi farklı bir fiyatlandırma politikası uygulamayacağını belirtti. Mağazanın açılmasıyla birlikte Xiaomi artık Türkiye'de resmi olarak faaliyet göstereceğini belirtmiş oldu. Böyle bir faaliyet ile ülkemizde popülerliğini daha da arttıracak olan Xiaomi'nin satış oranı yükselebilir. Çünkü Xiaomi, fiyat/performans konusunda oldukça başarılı akıllı telefonlar çıkartıyor. Xiaomi cihazlarının performansı oldukça iyiyken şirket bu akıllı cihazları düşük fiyata satmayı tercih ediyor. Telefonların donanımları diğer firmaların üstüne çıkabiliyor. Tasarım konusunda da oldukça iyi olan bu cihazlar ülkemizde de sıkça kullanılmaya başladı.


Xiaomi resmen Türkiye'de!Xiaomi resmen Türkiye'de!
Xiaomi trafiğe el atıyor! İşte yeni sürüş gözlüğüXiaomi trafiğe el atıyor! İşte yeni sürüş gözlüğü
Xiaomi Mi 8 Youth ve SFE Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 8 Youth ve SFE Ortaya Çıktı

PAYLAŞ