Mi Mix Alpha satışa çıkıyor! - Haberler - indir.com

Mi Mix Alpha satışa çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG’nin MWC 2020 etkinliği kapsamında tanıtacağı yeni modeli LG V60 ThinQ modelinden ilk görsel ortaya çıktı. Şirketin MWC etkinliğinin iptal edilmesi sonrasında tanıtmayı ertelediği cihaza dair detaylar gelmeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarında, LG son dönemde sessizliğini korurken beklenen yükselişi bir türlü sergileyememişti. Ancak çok yakın zamanda piyasaya sunması beklenen amiral gemisi modeli bu noktada merak uyandıran bir telefon olacak diyebiliriz. Model yüksek bir ihtimalle çentikli ekran tasarımına sahip olurken gelirken bu noktada sızdırılan görsele göre damla çentik yapısında yer alacak. Ancak görsele göre LG V60 ThinQ modelinin çok ince çerçevelere sahip olmadığı gözüküyor.

LG V60 ThinQ görseli ortaya çıktı

 

Samsung ve LG harici ekranlar üzerinde çalışıyorSamsung ve LG harici ekranlar üzerinde çalışıyor

Henüz sadece ön yüzü gözüken bu amiral gemisi modeli yüksek bir ihtimalle Snapdragon 865 işlemcisine sahip olacak. Sahip olacağı X55 modemi ile 5G desteği de bulunacak. Bu kapsamda 5000 mAh’lik bir pile de sahip olması beklenen bu modelde 4 adet mikrofon bulunacak. Güncel amiral gemilerinde son dönemde görmediğimiz 3.5 mm kulaklık girişini bu modelde göreceğiz. Özel bir Google Assistant butonuna da sahip olacak olan bu modelde bağlantı seçeneği olarak USB-C görüyoruz. Kamera tarafında ise yüksek bir ihtimalle dörtlü kamera sistemi modelde yer alacak. Kamera detayları henüz net olmayan bu cihazda 8 GB RAM + 128 GB dahili depolama birimi bulunacak. Diğer yandan modelde microSD kart girişi de olacak.

LG geçtiğimiz günlerde üç adet orta seviye ve bir adet ise giriş seviye akıllı telefon tanıtmıştı. Şimdi ise yakın zamanda pazara yeni amiral gemisi modeli ile giriş yapması bekleniyor. Bakalım LG, beklenen yükselişi söz konusu bu yeni modeli ile gerçekleştirebilecek mi göreceğiz.


LG G7 ThinQ'nun batarya ömrü nasıl uzatılır?LG G7 ThinQ'nun batarya ömrü nasıl uzatılır?
LG 3 yeni akıllı telefonunu tanıttı!LG 3 yeni akıllı telefonunu tanıttı!

PAYLAŞ