Mi Mix 3'ün Yüz Tanıma Videosu Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Mi Mix 3'ün Yüz Tanıma Videosu Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli olan Mi Mix 3 bir süredir bekleniyor ve cihaza dair yeni detaylar görmeye devam ediyoruz. Sızıntıları süren bu modelin şimdi ise yüz tanıma sistemine sahip olduğu bir video ortaya çıktı. Xiaomi tarafından 25 Ekim ile beraber resmi olarak tanıtılması beklenilen en yeni amiral gemisi Mi Mix 3 üst seviye özellikleri ile dikkat çekecek. Özellikle 5G desteği ve 10 GB kapasiteye sahip RAM belleği olacak söylenen telefonun bir başka dikkat çekici özelliği ise oldukça hızlı yüz tanıma sistemi olacak. YouTube’da ortaya çıkan bu yeni video Xiaomi Mi Mix 3’te yer alan yüz tanıma sistemini ortaya çıkarıyor.

Xiaomi Mi Mix 3 Yüz Tanıma Sistemi

Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Sonunda AçıklandıXiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Sonunda Açıklandı

Ortaya çıkan video 4 saniye bir uzunluğa sahip olurken kamerayı açmak için kaydırılan Mi Mix 3 kızağı sonrasında cihaz anlık olarak yüz tanıma gerçekleştirerek cihazın kilidini açıyor.  Diğer yandan bu yüz tanıma esnasında ekranda yer alan Windows 10’un kilidinin açıldığını görüyoruz. Bu noktada Windows 10’da  yer alan dinamik kilit özelliği ile telefonunuzu bilgisayara bağlarsanız yüz tanıma, parmak izi veya iris tanıma gibi özellikleri kullanarak Windows 10 bilgisayarınızın da kilidini açabiliyorsunuz.

Xiaomi Mi Mix 3 modeli de piyasaya uygun olarak çerçevesiz yapıda ve çentikli bir tasarıma sahip olarak geleceği biliniyor. Serinin son cihazı olan Mi Mix 2S modeli beklentilerin biraz altında kalırken şimdi ise Xiaomi’nin Mi Mix 3 ile iyi bir başarı yakalaması bekleniyor. Özellikle pazarda yer alan amiral gemisi modellere nazaran daha iyi bir fiyat politikası izleyen Xiaomi’nin Mi Mix 3 ile beraber yükselişe geçmesi bekleniyor.


Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleştiXiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleşti

PAYLAŞ