Meyve fiyatına PS4 satın aldı - Haberler - indir.com

Meyve fiyatına PS4 satın aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 13:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Fransa’nın Nice şehrinde, geçtiğimiz aylarda bir tüketici, PS4 ile meyve etiketini değiştirerek, 10 Euro’ya PS4 satın aldı.

Mağazalarda zaman zaman tüketiciler dolandırıcılık yöntemlerine başvurarak usulsüz alışverişler yapabiliyorlar. Bunların en başında, etiket değiştirerek, bir ürünü ederinden daha ucuza almak geliyor. Bu olayın aynısı, geçtiğimiz aylarda Fransa’nın Nice şehrinde yaşandı. 19 yaşlarında ve Nice şehrinde yaşayan bir adam, Playstation 4 etiketi ile bir meyvenin etiketini değiştirdi. Böylece adam, PS 4’ü ederinden çok çok daha ucuza alabildi. Fakat bu olay çok fazla gizli kalmadı ve açığa çıktı. PlayStation Meyve Soygunu olarak ülkede ün yapan davranışın karşılığı da kötü oldu.

PS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun AçıklandıPS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun Açıklandı

Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta programında

Meyve etiketiyle PS4’ü 10 Euro’ya satın aldı

Fransa’da yaşanan olayda, 19 yaşındaki Adel, PS 4 oyun konsolunu 10 dolara satın aldı. Genç adam, Eylül 2018’de bir süpermarkete gitti ve PS4 oyun konsolu ile birlikte meyve reyonuna uğradı. Buradaki tartılarda konsolu tarttı, daha sonra üzerine ağırlığına göre bir meyvenin etiketini yapıştırdı. Yani konsolu, meyvenin ağırlık fiyatına göre almış oldu. Fransa’da 349 Euro olan PS 4’ü böylece 10 Euro’ya aldı. Ürünü, yetkililerin anlaması ihtimalini göz önünde bulundurarak, kasadan geçirmek yerine otomatik ödeme sistemini kullanmayı tercih etti. Daha sonra bu PS4’ü 100 Euro’ya satan genç adamın macerası uzun sürmedi. Bir gün sonra aynı şeyi yeniden yapmak için markete giden 19 yaşındaki Adel, polis tarafından yakalandı ve 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.


My PS4 Life ile önemli bir şey keşfedildiMy PS4 Life ile önemli bir şey keşfedildi

PAYLAŞ