Metro Exodus'te kullanılacak silahlar belli oldu - Haberler - indir.com

Metro Exodus'te kullanılacak silahlar belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 23:59:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2019 yılının en çok beklenen oyunlarından biri olan Metro Exodus’te, dört silah sınıfı olacak.

Bu yıl oyun dünyası oldukça hareketli geçecek. Oyun tutkunlarının beklediği yepyeni oyunlar, yavaş yavaş kendilerini daha çok göstermeye başladılar. Bu oyunlardan bir tanesi Metro Exodus. Metro serisinin devam oyunu Metro Exodus, duyurulduğu günden beri oyun severler tarafından heyecanla bekleniyor. Oyunun çıkış tarihi için geri sayıma başlanmışken, yeni bilgiler verilmeye ve yeni fragmanlar yayınlanmaya da devam ediyor. Böylece, oyuna duyulan heyecan da taze tutuluyor.

2019 yılında beklenen PC oyunları2019 yılında beklenen PC oyunları

Metro Exodus’e dair geçtiğimiz günlerde yayınlanan ekran görüntülerinde, çöl bölümünü görme imkanı yakalanmıştı. Bu bölüm, oyunculara RAGE 2 ve Mad Max oyunlarını anımsattı. Şimdi Metro Exodus’ün yeni bir fragmanı yayınlandı ve bu fragmanla birlikte oyunda kullanılacak silahlar belli oldu.

2019 yılında beklenen PC oyunları

Silahlara derinlemesine bakış videoları da yayınlanacak

Çıkışına oldukça kısa bir süre kalan, 2019’a damga vurması beklenen oyunlardan biri olan Metro Exodus için yeni bir fragman yayınlandı. Serinin genel olarak sunduğu silahlarla tanındığını biliyoruz. Bu nedenle yeni oyunun silahları, merak edilen noktalardan birisiydi. Çıkan fragmanla birlikte, oyuncular kullanacakları silahlara göz atma imkanına kavuştu. Oyunda dört silah sınıfı olacak. Silah sistemi sayesinde, taktiksel hamleler gibi durumlara yardımcı olması adına, silahlar özelleştirilebilecekler. Bunun yanı sıra, aşırı ısınma ve sıkışma gibi sorunların baş göstermemesi adına, silaha bakım da yapılması gerekiyor. Artyom ve beraberindeki Spartalı ekibin kullanacağı Handguns, Shotguns, Rifles ve Special Weapons silahları, yayınlanna fragmanda gösteriliyor. Deep Silver ve 4A Games, ilerleyen günlerde silahlar için derinlemesine bakış videosu da yayınlayacaklar.




Android ve iOS'ta en iyi Battle Royale oyunlarıAndroid ve iOS'ta en iyi Battle Royale oyunları
2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?
2018, mobil oyun sektörüne 100 milyar dolardan fazla kazandırdı2018, mobil oyun sektörüne 100 milyar dolardan fazla kazandırdı

PAYLAŞ