Metro Exodus PC Enhanced Edition yayımlandı - Haberler - indir.com

Metro Exodus PC Enhanced Edition yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Mevcut Metro Exodus oyununda çok daha gelişiş olan RTX desteği, yüksek kare hızlarında ve yüksek çözünürlükte oynama imkanı sunacak olan Metro Exodus PC Enhanced Edition duyuruldu.

4A Games’in tam iki yıl önce PlayStation, Xbox ve PC için yayınlanan distopik FOS oyunu Metro Exodus, PC sürümü için önemli düzeyde bir iyileştirme alıyor. Konuyla ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre söz konusu yükseltmeden sonra bu heyecan verici oyun, yeni ve geliştirilmiş bir ışık izleme (RTX) dahil en yeni grafik teknolojileri oyunseverlerin beğenisine sunuyor ve NVIDIA DLSS 2.0’ı oyuna ekleyecek.

Geliştirici tarafından yapılan açıklamaya göre güncelleme, oyunu geliştiren basit bir yamadan çok daha fazlasını sunacak. Mevcut Metro Exodus oyuncuları için tamamen ücretsiz olarak sunulan olan güncelleme, oyunun hem çözünürlük hem de görsel ile ilgili olan ayrıntılarını geliştirerek performansın daha iyi bir şekilde olması sağlanacak. 

Metro Exodus PC Enhanced Edition, RTX destekli ekran kartı gerektirir

Işın izleme teknolojisi, tek başına bile grafik kalitesini önemli düzeyde iyileştirmeye yönelik güçlü bir performans sergilemeyi başarırken NVIDIA DLSS 2.0, oyunseverlerin yüksek çözünürlüklerde dahi kare hızları almalarının önü açılıyor. Sahip olunan bilgisayrın özelliklerine bağlı olarak Metro Exodus'un yeni sürümünü RTX desteği ile beraber 4K 60 FPS oynama imkanına sahip olabileceksiniz.

4A Games’in Steam platformunda paylaşılmış olan duyuruya göre Metro Exodus PC Enhanced Edition, olması gereken minimum sistem gereksinimlerinde RTX destekli bir ekran kartına ihtiyaç duyulacak. Bu sebeple Metro Exodus PC Enhanced Edition, mevcut Metro Exodus’un üzere bir güncelleme olarak değil, ayrı bir ürün olarak piyasaya sürülecek. Metro Exodus PC Enhanced Edition, oyunu ister Steam'den ister Epic Games'ten ister Epic Games’ten ister GoG’dan almış olabilirsiniz. Mevcut olan bütün Metro Exodus oyununa sahip olanlara ücretsiz olarak sunulacak. Güncel ve güçlü bir PC'ye sahip olanlar Metro Exodus hayranlarının fazlasıyla mutlu olacağı Metro Exodus PC Enhanced Edition’ın ilkbaharın sonlarında yayınlanması planlanıyor. Metro Exodus PC Enhanced Edition oyunu hakkında yapılan yenilikler ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 





PAYLAŞ