Metro 2033'ün filmi iptal oldu! - Haberler - indir.com

Metro 2033'ün filmi iptal oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Metro oyunun hayranları için oldukça üzücü bir haberimiz bulunuyor. Metro hikayeleri için çekilmesi beklenen Metro 2033'ün filmi iptal oldu. Metro 2033 hikayesinin yazarından da çarpıcı açıklamalar geldi.

Metro 2033'ün filmi iptal oldu!

MGM Stüdyoları tarafından 2016 yılı içerisinde duyurulan Metro 2033 filmi resmen iptal edildi. Metro kitabının yazarı olan Dmitry Glukhovsky, bugün konu ile ilgili açıklamalardı bulundu. Bu açıklamalarda yazar, yapımcı stüdyo ile anlaşamadığını ve projeyi bizzat kendisinin iptal ettiğini duyurdu. 39 yaşındaki Rus Dmitry, MGM senaristi F. Scott Frazier'in orijinal hikayeye sadık kalmayıp filmi Amerikanlaştırmaya çalıştığını belirtiyor.

Yandex.Metro Artık İstanbul'da!Yandex.Metro Artık İstanbul'da!

VG247 ile konuşan Glukhovsky, "MGM'deki senaristler filmin Moskova yerine Washington D.C.'de geçmesini istiyorlardı. Ancak Washington D.C.'de hikayeyi anlatmak mümkün değil. Naziler, komunistler, karaderililer burada herhangi bir anlama sahip olmuyor. Washington D.C. genel anlamda siyahilerin yaşadığı bir şehir. şeklinde bir açıklama yaptı. Yapımcı stüdyo ile ilgili sözlerine devam eden Glukhovsky, "Karaderilileri rastgele canavarlarla değiştirmek zorunda kaldılar. Bu canavarlar insan görünümüne sahip olmadığı için zenofobi hakkındaki tüm hikaye de anlamsız bir hale geldi. Yani hikaye çok sıradan, klişe bir hal aldı." şeklinde açıklamalarına devam etti.

39 yaşındaki Rus yazar son olarak, "Filmin Moskova'da geçiyor olması yapımcı stüdyoyu korkuttu çünkü Amerikalılar sadece Amerika'da geçen hikayeleri sevmeleriyle biliniyor. Ancak ben Rus temasını önemli bir satış etkeni olarak görüyorum. Kıyametin Amerika versiyonunu bugüne kadar fazlasıyla gördük. Türden hoşlanan izleyiciler artık buna doydu ve daha fazla görmek istemiyor" şeklinde açıklama yaptı. Anlaşmanın bozulması ile beraber Metro serisinin film hakları tekrar Rus yazara dönmüş oldu. 39 yaşındaki Rus yazar, serinin beyaz perdeye aktarılması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini de belirtiyor.

Şu anda farklı yapımcılar ile iletişim halinde olan Rus yazar, Metro Exodus oyunun da yayınlanmasının ardından çok daha hız alabileceğini söylüyor. Serinin yeni oyunu olan Metro Exodus 22 Şubat 2019 tarihinde oynanabilir olacak. E3 lansmanında oyuncuların ilgisini çeken en iyi oyun denebilir.


Metrobüs: Race in Istanbul iOS için Yayınlandı!Metrobüs: Race in Istanbul iOS için Yayınlandı!
Metro 2033, Android ve iOS'a GeliyorMetro 2033, Android ve iOS'a Geliyor
Metro Exodus'un Detayları Belli OlduMetro Exodus'un Detayları Belli Oldu

PAYLAŞ