Metro 2033, Android ve iOS'a Geliyor - Haberler - indir.com

Metro 2033, Android ve iOS'a Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-16 10:30:01
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Ünlü yazar Dmitry Glukhovsky'ın nükleer bir felaket sonrası değişen dünya düzenini anlattığı romanından sanal dünyaya aktarılan Metro 2033 oyunu PC ve konsolların ardından şimdi de mobil platformlarda boy göstermeye hazırlanıyor.

Dmitry Glukhovsky'ın kaleminden çıkan romanın ardından oyun dünyasına taşınarak FPS türünde hazırlanan oyun, nükleer felaketten 20 yıl sonraki Moskova yaşanan olayları konu alıyor. Bütün insanlığı ilgilendiren bu olay karşısında insanlar metro istasyonlarına sığınmış ve zamanla her bir metro istasyonu küçük birer şehir haline gelmiş.

Kontrolümüz altındaki Artyom isimli genç karakterimiz ile bir şehirde yaşanan tehlikeleri başka şehirde yaşayan inanlara duyurmak için yola koyuluyoruz. Yolculuğumuz boyunca karşımıza korkunç yaratıklar ve zorlu engeller çıkıyor ve bu tehlikelere karşı mücadele vermeye çalışıyoruz.

Metro 2033 Wars ismiyle Android ve iOS platformlarında çıkan oyunda 24 farklı gruba ait 189 metro yer alıyor. PC ve konsolların aksine strateji ağırlıklı yapılandırılan oyun şu an bazı bölgelerde 9.99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Oyun ne yazık ki Türkiye oyun marketlerinde henüz bulunmuyor.

Metro 2033 Tanıtım Videosu





PAYLAŞ