Metal Gövdeli LG Watch Urbane Görücüye Çıkıyor! - Haberler - indir.com

Metal Gövdeli LG Watch Urbane Görücüye Çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG'nin şık görünüşlü yeni metal akıllı saati LG Watch Urbane, MWC 2015'te görücüye çıkıyor. Gelişmiş özellikleri klasik tasarımla birleştiren akıllı saat, teknolojiyi yaşam tarzı haline getiren stil sahibi kullanıcılara en ideal özellikleri sunuyor.

LG Watch Urbane, adından da anlaşılacağı gibi sofistike ve kozmopolit kullanıcılara benzersiz bir teknoloji ve performans sunmak üzere tasarlandı. LG Watch Urbane, günlük hayatında hem stil sahibi olan hem de yüksek teknolojiyi hayatının önemli bir parçası haline getirenler için en ideal akıllı saati sunuyor.

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane, LG'nin Ekim 2014'te tanıttığı, ilk tam dairesel tasarımlı Plastic OLED ekrana sahip akıllı saat olan LG Watch R'nin adımlarını takip ediyor. LG Watch R, günlük hayatı ve aktif kullanıcıları düşünerek tasarlanmışken LG Watch Urbane ise daha ince profiliyle sahip olduğu resmi görüntüsü sayesinde hem kadınlar hem de erkekler için ideal bir seçim sunuyor. LG Watch Urbane, klasik saat tasarımıyla yenilikçi özellikleri birleştirerek günlük yaşama tarz ve rahatlık katıyor. Tüm bunların yanında LG Watch R'ın üstün standartlarını da bir adım öteye taşıyor.

Daha akıcı çizgiler, çok daha ince bir çerçeve

LG Watch Urbane, aynen LG Watch R gibi 1.3 inçlik tam yuvarlak P-OLED ekranıyla, tasarımsal olarak daha akıcı çizgilere ve çok daha ince bir çerçeveye sahip. Kaliteli bir saatin tüm özelliklerini barındıran LG Watch Urbane, kullanıcıların kolunda aynı zamanda mükemmel bir moda aksesuarı haline geliyor.

LG Watch Urbane

Paslanmaz çelik gövdesi, cilalanmış gümüş ve altın eklemeleriyle iki farklı şekilde kullanıcısıyla buluşuyor. Daha klasik bir görüntü için de doğal deri bir kayışla tamamlanıyor. 22 mm genişliğindeki deri kayışı farklı seçenekleriyle değiştirilerek kullanıldığında hem ortama hem de kıyafetinize daha da uygun bir hale getirilebiliyor. Tüm LG Watch Urbane, bunların yanında sezgisel tabanlı dokunmatik kullanıcı arayüzü sayesinde Android 4.3 ve üstü işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla da uyumlu çalışıyor. 

LG Watch Urbane Teknik Özellikleri:

İşlemci: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400
İşletim Sistemi: Android Wear
Ekran: 1.3-inç P-OLED Ekran (320 x 320, 245ppi)
Boyut: 45.5 x 52.2 x 10.9mm
Hafıza: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
Pil: 410mAh
Alıcılar: 9-Axis (Gyro / Hız Ölçer / Pusula) / Barometre / PPG (Kalp Hızı Algılayıcısı)
Renkler: Altın / Gümüş
Diğer: Toz ve suya dayanıklı (IP67)





PAYLAŞ