Metal Gear Survive oyunu bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu! - Haberler - indir.com

Metal Gear Survive oyunu bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-27 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Konami tarafından çıkarılacak olan Metal Gear Survive adlı yapımın, 2017 yılında oyun severler ile buluşturulması planlanıyordu. Konami, bu süreyi uzatarak oyunun sadece tanıtımını yaparak zaman kazandı ve oyunu 2018 yılına yetiştirdi. 23 Şubat tarihinde kullanıcılar ile buluşan Metal Gear Survive PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilecek. Ayrıca oyuncular sınırlı bir süre için geçerli olacak Açılış Kutlaması Bonusu aracılığıyla ekstra SV paralarını kazanma şansına sahip olacaklar. Kullanıcıların eşli görev ve yeni etkinlikleri beklediği güncellemeler ile oyunun zevkine varacaklar.

Metal Gear Survive oyunu, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un bitimiyle bir devam oyunu olarak karşımıza çıktı. Kullanıcılar ana Tabana düşen Big Boss'un kaçmasına yardımcı olan bir asker olarak mücadeleye başlayacaklar. Bu yaşaması zor dünyada oyuncular sadece ölümcül canavarlar ile mücadele edip hayatta kalmaya çalışırken bununla birlikte çevrelerinde bulunan yiyecek, su ve diğer kaynakları hayatta tutabilmek için yanlarında hep yem bulundururlar. Malzemeleri temizleyerek  silah, bina ve diğer faydalı ögeleri inşa edilebilir ayrıca ekin büyütme ve hayvan yetiştirmeye müsait bir kamp yapılabilir.

Metal Gear Survive, Metal Gear Solid V oyununun devam oyunu niteliğinde. Oyun mekanikleri ile benzerlik taşıyan oyun dört oyuncuya kadar tek bir oyuncu kampanyası ve eşli oyuncu modu ile oynanabiliyor. Oyuncular şarj yaratıkları ve ölümcül ortamlarla mücadele etmek  için yeni silahlar keşfederken  Walker Gears ve Fulton balonları olan  savunma sistemleri ile de karşılaşacaklar.





PAYLAŞ