Messenger için Geliştirilen ilk Mobil Oyun Ortaya Çıktı! - Haberler - indir.com

Messenger için Geliştirilen ilk Mobil Oyun Ortaya Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-10 15:55:54
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Facebook'un anlık mesajlaşma hizmeti veren Messenger uygulaması için geliştirilen ilk mobil oyunu gün yüzüne çıktı. Gelen haberlere göre kullanıcıların paylaştıkları sohbetlere bir de oyun deneyimi eklemeye hazırlanan şirket, Messenger üzerinden oyun oynamaya izin verecek.

Kısa bir süre önce kullanıcılarının görüntülü ve sesli arama yapabileceği özelliğini eklemesinin ardından, platforma yeni bir özellik daha ekleme kararı alan Facobook Messenger, mobil oyunları kendi bünyesine entegre etmek için hazırlıklara başladı.

Messenger odaklı uygulama geliştiren Clay firması Doodle Draw for Messenger isimli oyununu iOS ve Android platformları için yayınladı. İki kişi tarafından karşılıklı oynanan sıra esaslı oyunu olan Doodle Draw'da sizden nesneleri çizmeniz isteniyor. Belirtilen nesneleri çizerek Messenger üzerinden arkadaşınıza gönderip, arkadaşınızın o nesnenin ne olduğu tahmin etmesini sağlıyorsunuz. 

Çizdiğiniz şekilleri arkadaşınız tahmin ederse puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanlar ile çeşitli çizim araçlarını satın alabiliyorsunuz. Oyunda sınırlı sayıda bulunan renkleri artırmak için arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Doodle Draw for Messenger 'ın iOS ve Android versiyonlarını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ