Messenger Day Tüm Dünyada Aktif Oldu - Haberler - indir.com

Messenger Day Tüm Dünyada Aktif Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-20 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ünlü sosyal medya siteleri olan Facebook'un Snapchat'e açmış olduğu savaş tüm hızıyla devam etmekte. Öyle ki hatırlarsak Facebook, Instagram'a ilk olarak hikayeler özelliğini getirerek bu savaşı başlatmıştı. Daha sonra bu hikayeler özelliğini geliştirerek canlı yayın yapma gibi özel yeteneklerde getirdi. Son olarak geçtiğimiz günlerde yine Snapchat'te olan konum bazlı emoji etiket durumunuda yakın zamandaki güncellemesi ile kullanıcılarına sunacak. Facebook tarafında durum böyle olurken mesajlaşma uygulaması olan Messenger'ada yeni özellikler kazandırmayı ihmal etmiyor.

Şimdi ise yine Snapchat'e benzeyen bir özelliği olan Messenger Day'İ tüm dünyada aktif hale getirdi. Messenger Day bugünden itibaren tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda. İlk olarak Polonya ve Almanya gibi ülkelerde henüz test aşamasında olan Messenger Day şimdi tüm kullanıcılara açılıyor. Peki bu Messenger Day Nedir' Ve bu özellik ne işe yarıyor' Gelin bakalım.

Messenger Day Nedir?

Facebook'un sohbet uygulaması olan Messenger Day'i bugünden itibaren güncellediğiniz zaman bu yeni özelliğin aktif hale geldiğini göreceksiniz. Gelen güncelleme ile uygulamayı açtığınızda bu farklılığı eminiz ki fark edeceksiniz. Öyle ki uygulamayı açtığınızda Snapchat, Instagram gibi uygulamalarda gördüğümüz alana benzer bir üst alanın açılmış olduğunu fark edeceksiniz. Bu alanda dilediğiniz paylaşımı yapabiliyorsunuz. Tıpkı hikayeler gibi bir özelliği olan bu alanda özel anlarınızı, yediğiniz yemeyi ve çeşitli detayları paylaşmanız mümkün olacaktır.

O anlık fotoğraf ve çeşitli içerikleri paylaşabileceğiniz bu bölüm isterseniz herkeze açık istersenizde sadece arkadaş listenize açık bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz. 24 saat boyunca bu paylaşımlarınız burada duruyor ve 24 saat sonunda otomatik olarak kayboluyor. Instagram tarafında çok aktif bir şekilde kullanılan bu hikayeler özelliği şimdide Messenger'a geldi diyebiliriz. Bakalım Facebook daha hangi özellikleri rakiplerinden aşırmaya devam edecek göreceğiz.

Sizde henüz Messenger Day bölümü gözükmüyor ise Messenger uygulamanızı güncellemeyi deneyebilirsiniz.





PAYLAŞ