MessageMe Nedir? Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

MessageMe Nedir? Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım
Android ve iOS sürümleri olan MessageMe yeni bir uygulama olmasına rağmen özellikle Türkiye'de yoğun bir ilgi gördü. Kısa sürede adından en çok bahsettiren uygulama oldu.

MessageMe'ye isterseniz Whatsapp'deki gibi telefon numaranızla kayıt olup rehberinizdeki kayıtlı kişilerle yada Facebook'daki arkadaşlarınız ile mesajlaşabildiğiniz bedava bir uygulama. Sistem aynı zamanda BBM'e benzetiliyor, bunun sebebi ise her üyenin bir PIN'inin olması.

MessageMe nasıl kullanılır?

Kullanımı oldukça basit olan programda size verilen pin kodunu arkadaşlarınız ile paylaşarak, karşılıklı olarak birbirinizi ekleyerek konuşmaya başlayabilirsiniz. Uygulamaya eposta veya Facebook hesabınızla üye olabiliyorsunuz. Rehberinizde bulunan arkadaşlarınız otomatik olarak uygulamaya ekleniyor. Numarası olmayan kişileri ise pin numaralı ile ekleyebilirsiniz. Facebook yada eposta üzerinden de arkadaşlarınızı ekleyebilmek mümkün.

MessageMe'de iOS kullanıcıları için müzik gönderme özelliği bulunuyor. iTunes üstünden müzik paylaşabiliyorsunuz. Bunun dışında uygulama içerisinden fotoğraf, video, resim çizme, ses kaydı ve konum bilgisi gibi özelliklerden de faydalanabiliyorsunuz.

Whatsapp kullananlar tabletlerle uyumlu olmamasından şikayetçi oluyorlar, MessageMe bu konuda da bir adım öne geçiyor ve tabletlerde de çalışıyor. 9 Mart'ta yayınlanan programın kullanıcı sayısı her gün hızlı bir şekilde artıyor.





PAYLAŞ