Mesajlaşma Uygulaması Slack Artık Dahili Görüntülü Görüşme Özelliğine Sahip - Haberler - indir.com

Mesajlaşma Uygulaması Slack Artık Dahili Görüntülü Görüşme Özelliğine Sahip

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-04 10:37:59
Editör : Galip Çiftçi
Kategori : Donanım

Bir dönem Microsoft'un da satın alma listesinde yer alan kurumsal iletişim platformu Slack, yeni özelliklerle rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Sırada görüntülü görüşme özelliği var.

Slack uygulaması artık toplu görüntülü görüşme ve birebir görüntülü görüşme özelliklerine sahip. Slack'in hepsi bir arada sohbet uygulaması olma arayışı devam ediyor. Şirket artık müşterinin Mac, Windows ve Chrome sürümlerinde görüntülü arama desteği sağlıyor ve kullanıcıların iş arkadaşlarını görmeleri için kolaylık sağlıyor. Uygulama sayesinde herkes birebir görüşme yapabilirken ücretli paketleri satın alan kullanıcılar bir kerede 15 kişiyle görüşme yapabiliyorlar. Bu tam olarak devrim niteliğinde bir özellik değil, ancak Slack, emoji yanıtları ekleyerek tartışmayı kesintiye uğratmadan elinizi kaldırmanıza veya herhangi bir konuda onay vermenize izin veriyor.

Kurumların kendi içerisinde iletişim kurabilmesini ve organize bir şekilde hareket etmesini kolay bir şekilde sağlayarak ilgi toplamayı başaran Slack, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi sırada görüntülü görüşme özelliği var.

Platform Giderek Gelişiyor

Mac, Windows ve Chrome versiyonlarına sunulan görüntülü görüşme özelliği, birebir olarak veya ücretli aboneliklerde 15 kişiye kadar sohbet etme imkanı sağlıyor. Ayrıca entegre emoji cevapları sayesinde kullanıcılar görüşmeyi bölmeden fikirlerini ifade edebiliyor.

Slack hali hazırda 2.5 milyon günlük aktif kullanıcıya sahip ve bunların 675 bini ücretli abone. Yıllık 64 milyon dolar gelir elde eden Slack, diğer uygulamalarla da entegre çalıştığı için beğeni topluyor. Yani kullanıcılar görüntülü görüşmelerini Hangouts üzerinden yapmayı da tercih edebiliyor.

Yeni özellik, önümüzdeki birkaç gün içinde masaüstü kullanıcılarına ulaşması planlanıyor. Mobil kullanıcılar ise ne yazık ki bu özelliği tam olarak tecrübe edemeyecekler. Görüntülü görüşme özelliği şimdilik sadece masaüstü uygulamalar ile sınırlı olacak. Mobil kullanıcılar görüntülü sohbetlere sadece sesli olarak katılabilecekler. Bu sınırlamanın ne zaman sona ereceği ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ