Mesajlaşma Uygulaması Line, iPad için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Mesajlaşma Uygulaması Line, iPad için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Japonya merkezli küresel iletişim uygulaması Line, iPad uygulamasını indirmeye sunduğunu duyurdu. iPhone uygulamasına göre eksiklikleri bulunan iPad için Line uygulamasında, şimdilik sesli ve görüntülü arama desteği bulunmuyor.

Bugün itibarıyla iPad kullanıcılarının indirmesine sunulan Line iPad uygulaması sayesinde arkadaşlarınız ya da tüm dünyadaki diğer insanlarla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz. Büyük ekran mesajlaşma keyfini sunabilen uygulama ayrıca Sticker desteğiyle mesajlarınızı renklendirme imkanı da sunuyor.

Line iPad

Tarayıcıyı kullanırken ya da film izlerken mesajlarınızı kontrol edebilme imkanı da sunan Line iPad uygulaması ayrıca fotoğraf, video, sesli mesaj gönderme ve konum bilgisi paylaşabilme özelliklerine sahip.

Türkçe dahil olmak üzere 16 farklı dil desteğine sahip olan iPad için Line uygulamasını, iPad 2 ve iOS 7 üzeri cihazlarda kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak iPhone, iPad, Android ve Windows Phone mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulaması Line'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ