mesajlaşma platformu WhatsApp'ta çevrimiçi durum nasıl gizlenir? - Haberler - indir.com

mesajlaşma platformu WhatsApp'ta çevrimiçi durum nasıl gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-27 18:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

WhatsApp’ın çevrimiçi durumunuzu başkalarını tarafından görülmesini engelleyebiliriz. Bu özelliği daha önceden duydunuz mu bilmiyoruz, ancak bu özelliği kullanarak herkese çevrimiçi yerine çevrimdışı görünmenizi sağlıyor. Bugünkü haberimizde sizlere nasıl yapacağınızı anlattık.

Popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, tahminen operatör hizmetinin GSM mesajlaşma uygulamasından bile daha fazla kullanıcıya ulaşmış bir uygulama diyebiliriz. Mesajlaşma platformu WhatsApp’ın sizlerin de bildiği üzere pek çok özelliği mevcuttur. Söz konusu olan bu özellikler arasında durum paylaşma, belge gönderme, konum atma, anında haberdar olma gibi pek çok özelliği mevcut. Ancak bizim bugün ilgilendiğimiz konu WhatsApp’ın çevrimiçi durumunuzu başkalarını tarafından görülmesini engelleyebiliriz. Bu özelliği daha önceden duydunuz mu bilmiyoruz, ancak bu özelliği kullanarak herkese çevrimiçi yerine çevrimdışı görünmenizi sağlıyor.

Whatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacakWhatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacak

WhatsApp çevrimdışı görünme işlemi nasıl yapılır?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta, çevrimiçi durumunuzu gizlemek gayet basit bir olaydır. Size anlatacağımız yöntemleri adım adım takip ederek, WhatsApp çevrimdışı özelliğini aktif hale getirebilirsiniz. Şimdi gelelim nasıl yapacağınıza. İlk yapmanızı isteyeceğimiz şey WhatsApp uygulamanızı açın. Daha sonra karşınıza çıkan sayfada yer alan bölümün, sağ üst kısmında dikey halde bulunan 3 noktaya tıklayın. Burada karşınıza çıkacak olan kısımda, Ayarlar sekmesini göreceksiniz. Ayarlar sekmesine tıkladığınız zaman ise karşınıza çıkan Hesap sekmesini seçmenizi rica edeceğiz. Daha sonrasında karşınıza çıkacak olan sayfada Gizlilik seçeneğini seçin. Seçenekler içerisinde Son Görülme sekmesi ile karşılaşacaksınız. Burada yapmanız gerekenler ise Hiç Kimse seçeneği olacaktır. Size anlattığımız bu ayarları yaptığınız zaman WhatsApp uygulamasında kayıtlı plan herkese çevrimdışı görüneceksiniz. Dilerseniz çevrimdışı görünme işlemini tek bir kişi üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

 

 


Migros, WhatsApp ile birleşiyorMigros, WhatsApp ile birleşiyor
WhatsApp'a gönderilen fotoğrafı düzenleme özelliği ekleniyorWhatsApp'a gönderilen fotoğrafı düzenleme özelliği ekleniyor

PAYLAŞ