"Mesajını görmedim" dönemi Telegram ile tarih oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-02 17:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde daha çok WhatsApp uygulaması popüler olurken, dünya genelinde WhatsApp kadar oldukça yoğun olarak kullanılan mesajlaşma uygulamaları bulunuyor. Bu uygulamalardan birisi olan Telegram ise birçok kişi tarafından WhatsApp alternatifi olarak kullanılmaya devam ediliyor. Telegram uygulaması da uçtan uca şifreleme sistemi sunarken, uygulamaya gelen yeni özellikler ile daha yetenekli bir hal aldı diyebiliriz. WhatsApp’a göre çok daha güvenli olduğu iddia edilen Telegram, geliştirilerek yeni özellikler kazandırılmaya devam ediliyor. Gelin şimdi yayınlanan son güncelleme ile beraber gelen büyük yeniliklere göz atalım.

Telegram yeni özelliklere kavuştu

Telegram'ın kripto para değeri açıklandıTelegram'ın kripto para değeri açıklandı

Uygulamada şuan için renk temaları ve arka planlar yer alıyor. Bu sayede arayüzü istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Theme Editor 2.0 ile artık renk seçme aracından özel bir renk seçebileceksiniz. Diğer yandan uygulama geneli ile beraber mesaj görünümü ve arka plan için bu renk panelini kullanmanız mümkün olacak. Temayı tamamladıktan sonra ise bu temayı arkadaşlarınız ile paylaşabileceksiniz. Diğer yandan güncelleme ile beraber birçok arka plan deseni de uygulamaya dahil oluyor. Manuel olarak özelleştirme istemeyenler ise hazır ayarları kullanabiliyor.

Telegramın bir başka yeniliği ise çevrimiçi olduğunda gönder adlı özelliği oluyor. Bu özellik ile bir mesajı karşı tarafında çevrimiçi olduğunda otomatik olarak gönderilmesi şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca daha gelişmiş mekan paylaşımı ile beraber sesli kitap desteği ve podcast desteği gibi birçok yeni özellik Telegram’a kazandırılmış durumda.


Whatsapp ve Telegram'dan ortak güvenlik açığı keşfedildiWhatsapp ve Telegram'dan ortak güvenlik açığı keşfedildi

PAYLAŞ