Merakla beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro hakkında yeni fiyat sızıntısı - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro hakkında yeni fiyat sızıntısı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-22 21:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin Mi CC9 ve Mi CC9e modelinin üzerine tanıtması beklenilen Xiaomi Mi CC9 Pro modeli için yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapılan yeni sızıntılar ile beraber modelin tüm detayları belli olurken, fiyatı da sızdırılmış oldu. Şirketin bir süredir gündeme gelen bu yeni modeli merak edilen cihazlar arasında yer alıyor. Türkiye’ye Mi A3 Pro adıyla gelmesi beklenen bu yeni telefonunu sızıntılara göre 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolaması bulunacak. Ayrıca cihazın 8 GB RAM ve 128 depolama ile 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolamalı olmak üzere toplam üç farklı versiyonu yer alacak. Bu versiyonların sırayla 311 dolar, 339 dolar ve 382 dolarlık fiyat etiketlerine sahip olması bekleniyor.

Xiaomi CC9 Pro Ortaya Çıktı

Xiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdiXiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdi

Fiyat performans oranı yüksek bir model olması beklenen bu telefonun ekrana entegre parmak izi tarayıcısı yer alması bekleniyor. Ayrıca ince çerçeveler ile beraber damla çentik tasarım yapısı yer alıyor. Diğer ortaya çıkan donanım detaylarına gelecek olursak ise model işlemci gücünü Snapdragon 730G modelinden alacak. Kamera tarafında da iddialı olan bu cihazın arka yüzeyinde Samsung’un 108 megapiksellik bir sensörünü barındırması bekleniyor. Bu kameraya arka yüzeyde 8 megapiksel geniş açı ve 12 megapiksellik telefoto lensler eşlik edecek.

Görüntü sabitleyicisi yer almaması bir eksiklik olarak gözükürken, 27W hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bir pil bu modelde yer alacak. Damla çentikle geleceğini söylediğimiz bu modelin 32 megapiksellik ön kamerası yer alırken ekran tarafında Gorilla Glass 6 korumalı 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED bir ekran panelini görüyoruz. Son olarak modelin kutu içerisinden Android 10 ile çıkış yapması beklenirken, cihazın tanıtım tarihi henüz belli olmuş değil.


108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro’nun fiyatı açıklandı108 megapiksel kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro’nun fiyatı açıklandı
Xiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecekXiaomi 5G modelleri kendisinden söz ettirecek

PAYLAŞ