Merakla beklenen Twitter özelliği kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Twitter özelliği kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-25 20:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Mikro blog sitesi, Twitter kullanıcılarının uzun zamandır beklediği ve oldukça merak uyandıran özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik ile artık küfür ve taciz içerikli yanıtları gizlemek mümkün hale geliyor. 

Twitter, yeni getirdiği özellik ile kullanıcıların hoşnut olmadığı, kötü niyetli ya da taciz içerikli olarak kabul ettikleri tweetleri gizlemelerine olanak sağlıyor. Bu özellik uzun zamandır kullanıcılar tarafından bekleniyordu. Bu gelişme, milyonlarca kullanıcısı olan Twitter platformunun, içerisinde nefret ve küfür barındıran içerikleri engelleme konusunda attığı önemli adımlardan birisi olarak kabul edilebilir. 

Twitter, deepfake ile nasıl başa çıkıyor?Twitter, deepfake ile nasıl başa çıkıyor?

Hoşunuza Gitmeyen Yanıtları Gizleyin

Twitter geçtiğimiz gün kullanıma sunduğu yeni özellikle birlikte, kullanıcılara daha temiz ve daha güvenli bir ortam sunmak için, yanıt gizleme yetkisi verdi. Ürün yönetimi başkanı olan Suzanne Xie yapmış olduğu açıklamada kullanıcıların Twitter platformunda zamanlarını değerlendirirken kendilerini güvende ve rahat hissetmelerini sağlamak için bu tür bir özelliği sunduklarını belirtti. 

Eğer göndermiş olduğunuz bir tweet'e gelen yanıttan rahatsızlık duyduysanız veyahut bu yanıtı herhangi bir sebeple beğenmediyseniz hatta hakaret ve taciz içerikli bir tweet ise, tweet seçeneklerinden "Yanıtı Gizle" seçeneğine tıklamanız bu tweetin gizlenmesi için yeterli olacaktır. Bu eylemden sonra yanıt gizlenecek ve okumak isteyen kullanıcılar gizlenen tweetin üzerine tıklayarak içeriğe ulaşabilecekler. Şu an için belli bir grubun kullanımına sunulan bu özelliğin, yakın zaman içinde bütün Twitter kullanıcılarına ulaşacağı gelen bilgiler arasında. 


İlgili uygulamalar
Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?

PAYLAŞ