Merakla beklenen Samsung Galaxy S11 çıkış tarihi sızdırıldı - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Samsung Galaxy S11 çıkış tarihi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-07 14:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un henüz Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 serileri yeni bir amiral gemisi olarak bulunuyor. Henüz bu modeller piyasada çok taze olurken, şimdi ise S ailesinin yeni üyelerine yönelik çalışmaların yapıldığı ortaya çıktı. Söz konusu çalışmaların Galaxy S11 modeline yönelik olduğu iddia ediliyor. Henüz çok uzak bir tarih olarak gözükse de şimdiden Galaxy S11 cephesinden bilgi kırıntılarını görmeye başlıyoruz. Buna göre Galaxy S11’in kamera modülü için testlerin başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Diğer yandan Galaxy S11 modelinin olası çıkış tarihinin de sızdırıldığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S11’den İlk Bilgiler Geldi

Samsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyorSamsung Galaxy S11 ilginç bir özellikle öne çıkıyor

Ortaya çıkan bir fotoğrafın ise Galaxy S11’e ait olacağı iddia edilen kamera modülü gözüküyor. Dörtlü kamera sisteminin Galaxy S11 serisinde yer alması beklenirken ana kameranın ise 100 megapiksel çözünürlüklü gelmesi düşünülüyor. Diğer yandan cihazın 5 kata kadar optik yakınlaştırmaya sahip olacağı ve ayrıca kimyasal bileşimini kızılötesi ışıkla analiz etmek için spektrometrenin de bulunacağı ifade ediliyor. Spektrometre ise nesne ve bileişimi öğrenmek için kızılötesi ışık ile aydınlatılacak. Bu sayede geri tepme enerji dalgası ile ortaya çıkmış olacak. Bu da kullanıcıların ciltte yer alan şeker, yağ ve besinleri kameraları ile ölçebilmesine olanak sağlayacak.

Sammobile kaynaklı bilgilere göre Galaxy S11 çıkış tarihinin 2020 yılının ilk çeyreği olarak iddia ediliyor. Galaxy S10 modeli ise 20 Şubat tarihinde tanıtılmıştı. Bu yeni model serisinin ise 18 Şubatta tanıtılacağı ifade ediliyor. Galaxy S11’in diğer beklenen özellikleri arasında ise Infitinty-O ekran ile beraber 12 GB RAM ve Snapdragon 865 gibi işlemci ve güçlü performans detaylarının bulunması bekleniyor. Bakalım beklenildiği gibi Galaxy S11 serisini 2020 Şubatta görecek miyiz ilerleyen tarihlerde belli olacaktır.


Galaxy Watch Active 2 güncellemesi geldiGalaxy Watch Active 2 güncellemesi geldi
Dünyada bir ilke imza atacak olan yeni Samsung Galaxy Tab S6 müjdesiDünyada bir ilke imza atacak olan yeni Samsung Galaxy Tab S6 müjdesi

PAYLAŞ