Merakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler Geldi - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 17:23:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonu konusunda oldukça zengin bir yıl geçiyoruz. Her geçen gün bir yenisi ile karşılaştığımız şu dönemlerde yine merakla beklenen OnePlus 7 'den ilk görüntüler karşımıza geliyor. Piyasaya çıkardığı akıllı cep telefonlar ile adından söz ettirmeyi başaran OnePlus'ın yeni akıllı cihazınızı artık tanıtıma hazır. Son teknoloji özellikleri ve şık tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan OnePlus 7'nin bu yıl içerisinde aramıza girmesi bekleniyor. 

OnePlus 7 Beklentileri Karşılayacak

Yıllar önce piyasaya ilk akıllı cep telefonunu amiral katili sloganı ile sunan OnePlus markası uzun bir süre adından söz ettirmeyi başarmıştı. İlk cihazının dönemin en kuvvetli ve donanımsal özelliklere sahip akıllı cep telefonunu tasarlaması ve bunu da uygun fiyatlara kullanıcılara sunması uzun süre gündemden düşmemişti. OnePlus 7 modeline sahip olan akıllı cep telefonu ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan Çinli teknoloji devi, son zamanların en şık tasarımlarına sahip olan akıllı cep telefonlarını üreterek gündemi yakından takip ettiğini gözler önüne seriyor. Yine her zaman olduğu gibi şık bir tasarıma sahip olan OnePlus 7 akıllı cihazın ilk görüntüleri OnLeaks tarafından sızdırıldı. 

OnePlus Ödüllü Yarışma DüzenliyorOnePlus Ödüllü Yarışma Düzenliyor

Sızdırılan görüntülere baktığımız taktirde OnePlus'ın yeni modelinin çentiksiz veya deliksiz tam ekranıyla karşımıza geleceğini anlıyoruz. Son zamanların en popüler sistemini takip eden OnePlus yeni modelinin arka kamera sistemini de üçlü bir şekilde tasarlamıştır. Kamera sisteminin hemen alt kısmında ise aydınlatma amacıyla güçlü bir LED sistemi vardır. Hemen altında ise OnePlus'ın logosu yer alıyor. Ön kısmında ise önceliklerde yer aldığı gibi en alt kısımda parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor. Cihazın ön kamera sistemi hakkında düşünceler, cihaz hakkındaki bilgiler sızdırılmadan önce Mi Mix 3 modelinde olduğu gibi kızaklı bir yapı üzerine kurulacağı yönündeydi. Fakat görsel ögeleri incelediğimiz taktirde ön kamera sisteminin otomatik olarak açılıp kapanır bir sistem üzerine kurulduğu öğrenildi. 

OnePlus 7'nin Özellikleri 

OnePlus 7 modeli gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden alıyor. 3.5 mm kulaklık girişi, 8 ile 12 GB RAM sistemi ve bununla beraber aynı zamanda 128, 256, 512 GB dahili depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkıyor. 4120 mAh bataryası ile de uzun süre kullanım sunacaktır. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda OnePlus 'nin 5G desteği ile geleceği düşünülüyor. Şık tasarımı ve üst düzey teknoloji sistemi ile tasarlanan OnePlus 7 cihazının fiyatı ise şu an için 600 dolar şeklinde olacağı bilgisi sunuluyor. 2019 yılının ilk yarısında hayatımıza girmesi beklenen OnePlus cihazının üzerinde yapılan çalışmalar halen devam etmekte olup son hazırlıkların da yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. OnePlus'ın daha önce tasarladığı kızaklı sistemde yaşanan sıkıntıların önüne geçmek adına son model de bu durumun önün geçilmiş olup çeşitli iyileştirmeler yapılmıştır. Şu an için elde edilen bilgiler bu şekilde olup yakın zamanda çok daha detaylı bilgiler edinileceği bekleniyor. 

 

 


OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  
OnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde OlacakOnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde Olacak
OnePlus 7 özellikleri neler olacak?OnePlus 7 özellikleri neler olacak?

PAYLAŞ