Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-10 15:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

PureDisplay ekran teknolojisi ve üstün tasarıma sahip Nokai 7.1, ZEISS Optics ile geliştirilmiş görüntü kalitesine sahip. Son çıkan haberlere göre Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor

Merakla Beklenen Nokia 7.1 Satışa Sunuluyor

Nokia telefonlarının evi HDM Global, yüksek kontrast ve üstün netlik sunan ayrıca geliştirilmiş renklerle görüntüleme deneyimi bir üst seviyeye taşıyan PureDisplay ekran teknolojisine Nokia 7.1'i tanıttı. Göz kamaştırıcı tasarıma sahip olan bu telefon satışa sunuluyor. Dünya çapında izlenen videoların çoğunluğunun mobil cihazlarda görüntülendiğini vurgulayan HDM Global'in Üst Düzey Ürün Yetkilisi Juho Sarvikas, "Televizyonlarda HDR içeriklerin yaygınlaşması ve benimsenmesiyle tüm ekranlarda da aynı oranda yüksek kaliteli deneyim beklentisi oluşuyor. Bu beklentiden yola çıkarak, hareket halindeyken mobil video görüntüleme deneyimini mükemmel HDR videolarla bir üst seviyeye taşıyan PureDisplay ekran teknolojimizi tasarladık. Bununla birlikte eşsiz ekran teknolojisi ve etkileyici tasarımı, mükemmel bir fotoğraf deneyimi için bir araya getirdik. Bir kez daha kullanıcının sahip olabileceği eşsiz ve üstün bir deneyim sunmanın heyecanını yaşıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Nokia, kullanıcılarına güzel haberi verdiNokia, kullanıcılarına güzel haberi verdi

PureDisplay ekran teknolojisine sahip olan ilk Nokia akıllı telefonu olan 7.1, HDR kalitesinde sunduğu içerikler ile etkileyici bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor. Daha yüksek kontrast ve üstün netlik sunması sayesinde cihaz hem karanlık hem de aydınlık ortamlarda canlı renklerin yanı sıra detayları da ortaya çıkarıyor. Arıca HDR10 özelliğini destekleyen akıllı telefon kullanıcılarının çektikleri videoları bir üst seviyeye taşıma imkanı sunuyor. Telefonda Full HD+ 5,84 inç ve 19:9 oranına sahip ekran bulunuyor.

Her koşulda mümkün olan ekran kalitesini sunmak için milyonlarca piksel işleyen özel 16 bit motor sayesinde Nokia 7.1 tüm videolarda gelişmiş ekran deneyimi yaşatıyor. Cihaz, HDR içeriklerin akışını rahatlıkla sağlamak amacı ile performansta büyük bir artış sağlayan Qualcomm Snapdragon 636 işlemcisinden güç alıyor. Bu platform ses ve videoların tadını daha uzun süre çıkarabilmek için verimli bir pilin yanı sıra birinci sınıf grafik performansı da sunuyor. Ayrıca USB Type-C hızlı şarj yuvası sayesinde telefon 30 dakika şarj ile yüzde 50 oranında şarj oranını yakalıyor.


Nokia, 5G çalışmaları için yatırım yaptıNokia, 5G çalışmaları için yatırım yaptı
Şimdi de Nokia'dan oyunculara özel telefon!Şimdi de Nokia'dan oyunculara özel telefon!
Nokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacakNokia 4 Ekim’de yeni akıllı telefonunu Londra’da tanıtacak

PAYLAŞ