Merakla Beklenen MIUI 10 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen MIUI 10 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-18 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı akıllı telefon modelleri ile yükselişini sürdüren Xiaomi cephesinden bir süre önce yeni arayüz sürümü olan MIUI 10 duyurulmuştu. Neredeyse tüm Xiaomi akıllı telefon modellerine sunacağı bu arayüz güncellemesi şimdi ise tüm kullanıcılara erişmeye başladı. Cihazlarına gönderdiği bir güncelleme ile teknoloji şirketi Xiaomi arayüzü kullanıcılarına sunmuş oldu. Pazarda yer alan köklü rakiplere kafa tutmaya devam eden Xiaomi güçlü amiral gemisi modellerini rakiplerine göre daha uygun fiyat ile sunarak pazardaki popülaritesini sürdürmeye devam ediyor. Xiaomi marka akıllı telefonlar haricinde şirketi farklı alan ve teknolojik aksesuarlarda da görmeye devam ediyoruz.

İlgili haber : MIUI 10 ile Beraber Xiaomi Cihazlara Portre Modu Geliyor

Henüz tanıtımından bir süre geçen MIUI 10 için Global Beta güncelleme paketi kullanıcılara eriştirilmeye başlandı. Bir süredir beklenen güncelleme şuan için Mi Mix 2, Redmi Note 5, Redmi S2 ve Mi Mix 2S adlı modeller için iyileştirme ve ek güvenlik paketleri sunacak. Bunlar haricinde ise çentikli modeller için yeni arayüze geçiş yapılıyor ve bu Xiaomi yeni arayüzü ile cihazların dahada hızlanması ve akıcı bir hale gelmesi bekleniyor. Ayrıca kamera arayüzünde ise daha net ve kaliteli fotoğraflar için iyileştirmelerin yapıldığı ifade ediliyor.

Xiaomi kullanıcılar MIUI 9 Global Beta ROM arayüzünü kullanıyorlar ise ayarlar kısmından MIUI 10 güncellemesini kontrol edebilirler. Bu noktada indirme bağlantısı henüz paylaşılmamışken güncellemenin ayarlar kısmından erişmek mümkün oluyor. Ancak ayarlar bölümünde güncellemeye dair bir şey göremiyorsanız, bir süre daha beklemek durumunda kalacaksınız. Yakın bir zamanda tüm kullanıcılara ve yayınlanan Xiaomi telefonlar listesine güncellemenin tam anlamıyla gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ