Merakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-30 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon şirketi Meizu’nun bir süredir beklenen orta segment cihazı Meizu 16Xs modeli bugün Çin’de gerçekleşen etkinlik ile beraber tanıtıldı. Tanıtım ile beraber modelin tüm özellikleri ve detayları da belli olmuş oldu. Bu yeni cihaz amiral gemisi model olan Meizu 16S ile benzer bir tasarımla gelirken, oldukça ince ve hafif yapısı ile dikkat çekiyor. Modelde 4000 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunmasına rağmen oldukça hafif bir yapıda olmayı başarmış durumda. Model ekranın üst bölümünde ve alt bölümünde küçük çıkıntılara sahip olurken sağ ve sol tarafı ise süper ince çerçeve ile simetrik bir tasarımla gelmiş oluyor.  

Meizu 16Xs Özellikleri

Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!Meizu Note 9 orta segment telefonları piyasadan silecek!

Model Coral Orange, Atlantis Blue, Jade White ve Black Pantone renk seçenekleri ile geliyor. 2.0 Ghz çalışma frekansına sahip Qualcomm’un Snapdragon 675 işlemcisine sahip olan modelde 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor. RAM tarafında ise 6 GB bir bellek tercih edilmiş durumda. Ekranın 3 milyon dolar gibi bir yatırımla geliştirildiği ifade edilirken 6.2 inçlik Super AMOLED bir panel kullanılmış durumda. Yüzde 103 NTSC renk gamı ile iyi bir ekran deneyimi sunacak bu model yüzde 90.29 ekran gövde oranı ile dikkat çekiyor.

Ayrıca ekrandan parmak izi tarayıcı teknolojisine sahip bu cihaz 0.2 saniyede kilidin açılmasını iddia ediyor. HyperGaming moduna da sahip olan cihaz oyun deneyimini en iyi seviyede sunmayı hedefliyor. Android Pie ile kutu içerisinden çıkan modelin 18W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Üçlü kamera sistemine sahip olan cihazın F1.7 diyafram değerine sahip 48 megapiksellik bir ana kamerası bulunuyor. İkinci sensör 5 megapiksel F1.9 olurken üçüncü ise 118.8 derecelik bir geniş açı sunuyor.


Meizu 16S antutu puanları dikkat çekiyorMeizu 16S antutu puanları dikkat çekiyor
Meizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli OlduMeizu 16s'in AnTuTu Skoru Belli Oldu

PAYLAŞ