Merakla beklenen iPhone 9 uygun fiyatlı olacak! - Haberler - indir.com

Merakla beklenen iPhone 9 uygun fiyatlı olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 19:16:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Apple şirketi tarafından bu yıl piyasaya girmesi beklenen uygun fiyatlı iPhone 9 adlı akıllı cihaz ile ilgili çeşitli haberler ortaya çıktı. Konuyla ilgili ortaya çıkan rapora göre iPhone 9 adlı cihazın fiyatı 399 dolardan başlayacak. Apple tarafından bu yıl içerisinde uygun fiyatlı bir iPhone modelini kullanıcıların beğenisine sunacağı uzun zamandır konuşulan bir konuydu. Bu cihazın iPhone 9 olması bekleniyor. Yeni iPhone modeli ile ilgili yeni bilgiler halen gelmeye devam ediyor. Söz konusu telefonun tasarımı ile ilgili bilgilerin ardından fiyatı ile ilgili bilgiler de son derece dikkat çekici bilgiler de ortaya atıldı. 

Fast Company, Apple'a yakınlığı ile bilinen bir kaynağa dayandırdığı bu raporda iPhone 9 modelinin fiyatının 399 dolardan yani yaklaşık olarak 2405 TL fiyattan başlayacağını belirtti. Fast Company'den önce Ming-Chi Kuo adlı bir analistte ekim ayı itibariyle yayınlamış olduğu notta iPhone 9 modelinin 399 dolar fiyat etiketine sahip olacağını söylemişti. iPhone 12 adlı Apple cihazının uygun fiyatlı modeli olarak karşımıza çıkacağı olarak değerlendirilen yeni iPhone olarak satışa sunduğu iPhone SE'nin halefi olacak şeklinde düşünülüyor. Bu sebeple cihaz hakkında farklı kaynaklarda iPhone SE ya da iPhone 9 olarak bahsediliyor. Apple son zamanlarda yüksek fiyatlı etiketlere sahip olan akıllı cihazlarıyla gündeme geliyordu. Şirketin bu algıları yıkması adına yeni uygun fiyatlı iPhone modeli kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanacak. 

iPhone 9 ve iPhone Xs çift sim kartla mı geliyor?iPhone 9 ve iPhone Xs çift sim kartla mı geliyor?

iPhone 9'un sahip olması beklenen muhtemel özellikler

Tüm özelliklerden de uygun fiyatlı olmasıyla dikkatleri üzerine toplayacak olan iPhone 9 adlı cihazın yakın zaman içerisinde sunulması bekleniyor. Son derece uygun fiyat etiketiyle karşımıza çıkması beklenen iPhone 9'un bazı özellikleri ortaya çıktı. iPhone 9 adlı yeni ve uygun fiyatlı cihazın bir ana ekran tuşuna ve Touch ID'ye sahip olması, ek olarak aynı zamanda nispeten daha büyük çerçevesiyle beraber iPhone 8 modeline benzemesi de beklenen durumlar arasındadır. 

iPhone 9’un iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’larda yer alan A13 Bionic işlemci sistemine sahip olacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Bununla beraber cihaz A13 Bionic yonga setinin yanında 3 GB RAM'e ve tek arka kamera sistemine sahip olacak. Cihazın 4.7 inç ekran büyüklüğüne sahip olması bekleniyor. iPhone 9'un 64 GB ve 128 GB depolama alanı seçenekleri ile beraber Uzay Grisi, Gümüş ve Kırmızı renk seçenekleriyle beraber sunulacağı da elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Konuyla ilgili elde edilen bir diğer önemli bilgiyse, Çin yönetiminin Apple şirketi için Çin'in fabrikasında üretime başlaması adına yeşil ışık yakmış olmasıdır. Fakat Apple'ın tedarikçileri arasında yer alan vazı fabrikalar üretimin sürdürülebilir olması için şu an yasak olan yerlerde bulunuyor. Bu da Apple şirketinin kendi fabrikasında üretim yapmasının önüne geçiyor. Bu koşullar altında Apple şirketinin beklenen süre içerisinde iPhone 9'u tanıtamayacağı yönünde söylentiler de bulunuyor. Her şey yolunda gider iPhone 9'un Mart ayında tanıtılması bekleniyor. 

 


Uygun fiyatlı iPhone 9'dan üzücü haber geldiUygun fiyatlı iPhone 9'dan üzücü haber geldi
iPhone 9 hakkında beklenmedik gelişmeiPhone 9 hakkında beklenmedik gelişme
Bütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladıBütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladı

PAYLAŞ