Merakla beklenen iPhone 9 hakkında sevindiren çıkış açıklaması - Haberler - indir.com

Merakla beklenen iPhone 9 hakkında sevindiren çıkış açıklaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 13:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple’dan merakla beklenen bütçe dostu akıllı telefon modeli olan iPhone SE 2 / iPhone 9 cihazları hakkında bir açıklama yapıldı. Apple’ın 2020 yılındaki uygun fiyatlı iPhone modelinin iPhone 9 yada iPhone SE 2 olarak adlandırılması bekleniyor. Bu kapsamda 399 dolar fiyat etiketi ile pazarda bir hayli dikkat çekmesi düşünülürken, bu yeni modele dair gelen son bilgilere göre Corona Virüsü’nün etkilerine rağmen söylenildiği gibi cihazın 2020’nin ilk yarısında gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu noktada tanıtım etkinliği ve planların değişmediğini ifade eden kaynaklar, cihazı bekleyenlere müjdeyi vermiş oluyor. Bu kapsamda modeli mart ayının ortalarında resmi olarak gelmesi bekleniyor. İşlemci gücü tarafında ise yüksek bir ihtimalle A13 Bionic işlemci modelinin yer alması bekleniyor.

iPhone SE 2 / iPhone 9 mart ayında geliyor

iPhone'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir?iPhone'da duvar kağıdı nasıl değiştirilir?

Apple A13 Bionic işlemcisi ile beraber muhtemel olarak 3 GB RAM belleğini cihazda göreceğiz. 4.7 inçlik LCD bir ekranla geleceği söylenen modelde 3D Touch yer almayacak. Kırmızı, gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerine sahip olarak gelecek olan model sadece 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleriyle bulunacak. Cihazın en merak edilen noktalarından birisi olan Tasarım tarafında ise yüksek bir ihtimalle iPhone 8 benzeri bir çerçeveli yapıda bulunması bekleniyor. Cihazın söz konusu ortaya çıkan bilgilerde bir değişiklik olmadığı ve bu özellikler ile çıkış yapması düşünülüyor.

Tanıtım planlarında da bir sapma olmadığı yeni yeni iPad Pro modelleri ile beraber yeni iPhone cihazının da Mart ayında lanse edilmesi bekleniyor. Yeni amiral gemisi cihazlarda ise üçlü kamera sistemini görecekken iPhone 11 serisinin tasarımı benimsenmesi bekleniyor. Tablet tarafında da yine benzer tasarımı yeni tablet serisinde göreceğiz.


Apple'ın iPhone 12 için geliştirdiği yeni donanım ortaya çıktıApple'ın iPhone 12 için geliştirdiği yeni donanım ortaya çıktı

PAYLAŞ