Merakla beklenen Galaxy Fold 2 tasarımı ve özellikleri! - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Galaxy Fold 2 tasarımı ve özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 22:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde katlanabilir ekran teknolojisi alanındaki çalışmalarıyla sıklıkla gündeme gelen Samsung’un Galaxy Fold 2 üzerinde çalışmaya başladığı öğrenilmişti. İlerleyen zamanlarda yeni katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürecek olan Samsung’un Galaxy Fold 2 özellikleri sızdırıldı.

Geçtiğimiz sene ilk katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold’u piyasaya süren teknoloji devi geçtiğimiz haftalarda ikinci katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Flip’i piyasaya sürmüştü. Yaptığı açıklamada katlanabilir ekran teknolojisiyle daha çok telefon üretebilecek teknolojiye sahip olduğunu açıklamıştı. Galaxy Z Flip’te ekran hassasiyet sorunuyla tepki çekse de, donanım ve teknolojisiyle dikkatleri üzerine çeken Samsung’un sıradaki telefonu Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy Z Flip alıcılarına kötü haber!Samsung Galaxy Z Flip alıcılarına kötü haber!

Temmuz  ayında tanıtılacağı sızıntısıyla gündeme gelen Galaxy Fold 2’nin özellikleri Ben Geksin isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından sızdırıldı. S Pen’le piyasaya sürülecek olan Galaxy Fold 2, Galaxy S 20 Ultra gibi dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Sızıntıya göre 3 farklı ekran parçasından oluşacak olan Galaxy Fold 2’nın arka ekranında ki Infinity-U tasarımı oldukça dikkat çekiyor.

Galxy Fold 2 özellikleri

Samsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılar

Ana 7.7 inç ekran boyutuna sahip olan Galaxy Fold 2, QXGA Plus çözünürlüklü AMOLED ekran teknolojisine sahip. 120 Hz ekran yenileme hızıyla piyasaya sürüleceği aktarılan cihazın ikinci ekranı ise 6.4 inç ekran büyüklüğünde ve Full HD Plus Super AMOLED ekran üzerine kurulacağı aktarıldı. Hem ön panelinde, hem de arka panelinde 10 Magepiksel çözünürlüğe sahip selife kamerasına ev sahipliği yapacağı iddia edilen cihazın 64 Megapiksel telefoto kameraya, 12 Megapiksel Wide ve 12 Megapiksel Ultra Wide kameraları da bulunduracağı söyleniyor. Buna ek olarak arka panelinde DepthVision kameraya ev sahipliği yapacağı belirtilen Galaxy Fols 2 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden alması bekleniyor. Daha önceden gelen sızıntılara göre Samsung'un ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip olması beklenen Galaxy Fold 2 donanımsal açıdan büyük bir merak uyandırıyor. 5G desteği de sunacağı söylenen cihazın Galaxy Note 20 ailesiyle birlikte Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor. Henüz tüm özellikleri netleşmeden Galaxy Fold 2 hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Samsung Galaxy A70'in render görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy A70'in render görüntüleri sızdırıldı
Samsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılarSamsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılar

PAYLAŞ