Merakla beklenen FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandı - Haberler - indir.com

Merakla beklenen FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-11 14:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Ekim ayı başında PC, PS4 ve Xbox platformları için çıkacak olan dünyanını en popüler futbol oyunlarının başında gelen FIFA 21 oyuncu verileri ortaya çıktı. Corona virüsün futbolu bulduğu bu yıl FIFA 21 oyuncu reytingleri ne durumda?

FIFA 21 oyuncu reytingleri açıklandı

Electronic Arts, namı diğer EA Sports, kısa bir süre sonra piyasa süreceği FIFA 21'in ilk 100 oyuncu reytinglerini açıkladı. Bu listeye göre son dönemde futbol camiasını oldukça meşgul eden ve Barcelona‘dan ayrılacağı dedikoduları çıkan Lionel Messi, bu yıl listenin zirvesinde yer alıyor.

Altın kaplama PlayStation 5'in fiyatları belli olduAltın kaplama PlayStation 5'in fiyatları belli oldu

Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin genel reytingi 93 olarak belirlendi. Futbolcunun sahip olduğu hız 85, şut gücü 92, pas özelliği 91,  dribbling özelliği 95, defansif özelliği 38 ve fiziği de 65 olarak belirlenmiş.

Bir diğer büyük futbolcu ve hatta bir kesim futbol severin dünyanın en büyük futbolcusu olarak nitelendirdiği kişi olan Portekizli Cristiano Ronaldo, en büyük rakibi Messi'yi takip eden isim oluyor. Juventus’un FIFA 21’e lisans vermemesinden dolayı oyun içinde Piemonte Calcio forması giyen Ronaldo’nun genel reytingi 92 olarak açıklandı.

Üçüncü sırada ise 2018-2019 sezonunda üç farklı turnuvada gol kralı olmayı başaran Polonyalı yıldız Bayern Munich'in gol makinesi Robert Lewandowski yer aldı. Oyuncunun genel reytingi 91 olarak açıklandı.

Listede ilk 10’un tam listesi ise şu şekilde oluştu

– Kevin De Bruyne / Man. City / 91

– Neymar JR / PSG / 91

– Jan Oblak / Atl. Madrid / 91

– Virgil Van Dijk / Liverpool / 90

– Kylian Mbappé / PSG / 90

– Mohamed Salah / Liverpool / 90

– Sadio Mané / Liverpool / 90

Listenin geri kalanına buradan ulaşabilirsiniz.



PAYLAŞ