Merakla beklenen Call of Duty Black Ops Cold War fragmanı yayınlandı - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Call of Duty Black Ops Cold War fragmanı yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-28 09:25:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyunseverler tarafından adeta dört gözle beklenen Call of Duty Black Ops Cold War fragmanı yayınlandı. Call of Duty Black Ops Cold War oyununun fragman görüntüleri uzun bir süredir sızıntı şeklinde gündeme geliyordu. Yaşanan gelişmelerin ardından beklenen oyunun fragmanı resmi olarak yayınlandı. Call of Duty Warzone’da düzenlenen etkinlik sonrasında yayınlanan fragman ile beraber aynı zamanda oyunun merak edilen çıkış tarihi de açıklandı.

13 Kasım 2020 tarihinde serinin hayranları ile buluşacak olan oyun ise, ilk olarak Black Ops oyununun hemen sonrasını konu ediniyor. 1980'lerin başında tüm dengeleri alt üst eden Soğuk Savaş Döneminde geçeceği aktarılan oyununun aynı zamanda önceki sızıntılarda olduğu gibi Doğu Berlin, Türkiye, Sovyet KGB ana karargahı ve Vietnam gibi bölgelerde geçeceği de resmiyet kazandı.Yine 1980 yıllarında yaşanan ABD-Rusya gerilimi üzerine yoğunlaşacak olan oyunda aynı zamanda Soğuk Savaş döneminin tarihi figürlerine de yer veriliyor. Yeni oyun ile beraber Frank Woods, Mason ve Hudson gibi serinin en çok sevilen karakterleri de yeniden geri dönecek. Woods, Mason ve Hudson‘la birlikte oyuncular, amacı dünyanın dengesini değiştirmek olan elit ajan Perseus‘un peşine düşecek.

Call of Duty Black Ops Cold War için ilk görsel geldiCall of Duty Black Ops Cold War için ilk görsel geldi

Soğuk Savaş döneminin adeta karanlık dünyasına dahil olacağımız yapım hakkında şu an için detaylı bir açıklama yapılmadı. Fakat, 27 Ağustos tarihinde başlayacak olan Gamescom etkinliği sırasında söz konusu oyunla ilgili yeni bilgilerin paylaşılacağı tahmin ediliyor. Oyunun fragmanı oyun hakkında birçok detayı gözler önüne seriyor. 

Black Ops Cold War fiyatı

Kısa bir süre önce duyurulan Black Ops Cold War’un aynı zamanda PC, Xbox One ve PS4 fiyatı da resmi olarak açıklandı. Yeni Call of Duty oyununun fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor;

  • PS4 Standart Sürüm – 499 TL
  • PS4 Cross-Gen Paketi – 499 TL
  • PS4 Ultimate Sürüm – 699 TL
  • Xbox One Standart Sürüm – 499 TL
  • Xbox One Cross-Gen Paketi – 499 TL
  • Xbox One Ultimate Sürüm – 699 TL
  • PC Standart Sürüm ( Battle.net) – 59.99 Dolar 
  • PC Ultimate Sürüm (Battle.net) – 89 Dolar




PAYLAŞ