Merakla beklenen Bloodlines 2 süresiz olarak erteledi - Haberler - indir.com

Merakla beklenen Bloodlines 2 süresiz olarak erteledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Hayranları tarafından uzun bir süredir beklenen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 cephesinden üzecek bir haber geldi. Merakla beklenen bu yapımın çıkış tarihi ertelendi. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 yapımı geliştirme süreci bir hayli sancılı olan oyunlardan birisi diyebiliriz. ParadoxInteractive’in yayıncılığını yaptığı söz konusu oyun, yeni gelişme ile gündeme geldi ve tekrardan ertelendiği açıklandı. Rol yapma yapısına sahip olan söz konusu oyun hakkında son durumu Paradox CEO’su olan Ebba Ljungerud tarafından bir açıklama yapıldı. Söz konusu CEO ise oyunun 2021 yılında da piyasaya sunulmayacağını belirtti. Diğer yandan yapımın geliştiricliğini üstlenen Hardsuit Labs şirketi de projenin dışında kaldı.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 yeniden ertelendi

PS4 özel oyunu Days Gone PC'ye geliyorPS4 özel oyunu Days Gone PC'ye geliyor

Oyunun geliştirilme aşamasında birçok yazarın ayrıldığı bu yapımın tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiş değil. Bilinenlere göre ise projeden en son anlatı tasarımcısı olan Cara Ellison projeden ayrılan isim olmuştu. Diğer yandan stüdyosuz kalan oyunun akıbeti ile alakalı detaylar da belli olmuş değil. Bir türlü işlerin yoluna girmediği söz konusu bu yapım için daha uzun sürelerin olduğunu belirtebiliriz. Vampir evreninde geçen rol yapma öğelerine sahip olan bu oyun, birçok noktada yılın merak edilen oyunları arsaında yer alıyor.

Şuan için yer alan Cyberpunk 2077’nin oyun dünyasındaki etkileri henüz taze olurken, geliştirme süreci sıkıntılı ilerleyen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ne zaman çıkacak ilerleyen günlerde göreceğiz.


Call of Duty, ayrı bir zombi oyunu mu geliştiriyor?Call of Duty, ayrı bir zombi oyunu mu geliştiriyor?
Realme yeni oyuncu aksesuarlarını tanıttıRealme yeni oyuncu aksesuarlarını tanıttı

PAYLAŞ