Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi - Haberler - indir.com

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 11:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un yeni Galaxy serisi olacak Samsung Galaxy M ile ilgili detaylar netleşti ve çıkış tarihi doğrulandı. İşte yaşanan son gelişmeler.

Samsung’un yeni telefon ailesi olacak Samsung Galaxy M, artık net. Samsung tarafından Hindistan’da yapılan tanıtımlar ile birlikte telefon hakkında detaylara ulaşmak mümkün olurken yeni seri marka adına özel bir önem taşıyacak. Öyle ki M serisinde Infinity-V ekran kullanmayı tercih eden Samsung, bu ekran modelini ilk defa bu seride kullanmış olacak.

Yeni Samsung Galaxy M Hakkında DetaylarYeni Samsung Galaxy M Hakkında Detaylar

Tüm detaylar artık net!

Yapılan paylaşımlar ile birlikte telefonlarla ilgili bir soru işareti kalmazken farklı özelliklere yer verilen telefonun nasıl karşılanacağı merak ediliyor. Ekran özelliğinin yanı sıra ekran çentiğine de yer verilen telefon, bu açıdan da özel olacak:

Samsung Galaxy M serisi özellikleri neler?

Galaxy M serisi kapsamında 3 farklı modeli piyasaya sürecek olan Samsung, yeni modellerine M10, M20 ve M30 ismini vermiş. Telefonların birbirinden ayrılmasını sağlayan en önemli fark kamerada yaşanacak ve her bir telefon, kendine has kamera özellikleri ile satışa çıkacak. M20’de çift arka kamerada, M10 modelinde 13 MP’lik bir kamera, M30 modelinde ise 3’lü kamera kullanılacak

M30 ve M20 modellerinde 5000mAh batarya kapasitesi tercih edilecek. Telefonların hızlı şarj desteği olmasının yanı sıra orta sına yönelik geliştirilen Samsung Galaxy M serisi, bu özellikleri ile üst seğmen özellikler sunacak. 

Yeni Samsung Galaxy M Hakkında Detaylar 

Samsung Galaxy M ne zaman tanıtılacak?

28 Ocak Pazartesi günü yapılacak tanıtımın ile birlikte duyurulacak Samsung Galaxy M modelleri için ilk tepki ve izlenimleri de yine paylaşacağız. Özellikle bugüne kadar paylaşılan pek çok bilginin doğru olması, tanıtımda çok fazla sürprizin olmayacağını da gösteriyor. 

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi: Galaxy M 

Yeni seri için paylaşılan basın görselleri ise şöyle;





PAYLAŞ