Merak Edilen Samsung Galaxy 10 Hakkındaki Tüm Bilgiler - Haberler - indir.com

Merak Edilen Samsung Galaxy 10 Hakkındaki Tüm Bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 16:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Uzun zamandır meraklılarını heyecanlandıran Samsung Galaxy S10 bu gece düzenlenecek olan etkinlikler gözler önüne çıkıyor. S10 hakkında bugüne kadar birbirinden farklı bir çok bilgi ortaya atıldı. Şimdi tüm bilgiler gerçek olarak toplanmış bir durumda karşınızda. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung firması tarafından bugün San Franciso şehrinde gerçekleşecek olan etkinlikte Galaxy S10'da etkinlikte yerini alacak. Uzun zamandır heyecanla beklenen S10 artık gün yüzüne çıkıyor. S ailesinin yeni üyesi S10 ile birbirinden farklı yenilik ile karşı karşıya geleceğiz. Yazımızda S10'u baştan tanıyacağız. 

Samsung Galaxy 10'un işlemci konusunda oldukça iddialı geliyor!Samsung Galaxy 10'un işlemci konusunda oldukça iddialı geliyor!

Samsung Galaxy S10 hakkında bilinen her şey

10 yıldır özgün tasarımı ve içeriklerinden ödün vermeden devam eden S ailesi bu yıl yeni bir üye ile karşımıza çıkıyor. S10 ile göze çarpan büyük tasarım değişikliği ile karşı karşıya kalacağız. Bununla beraber aynı zamanda yeni S ailesinde yer alacak olan S10E, S10 ve S10+ modellerinde ön kamera delik şeklinde olacak. Şimdiye kadar gündeme gelen tüm sızıntılar bu bilgileri doğrulayacak niteliktedir. Her geçen gün katlanarak gelişen S serisinde yüksek depolama alanı ile de karşı karşıya geleceğiniz Yıllar önce piyasaya sürülen Galaxy Note 7'de 64 GB'lik depolama alanı ile karşılaşmıştık. Bu yıl ise S10 ile 128 GB'lik depolama alanı ile karşı karşıya geleceğiniz. Oldukça yüksek bir depolama alanına sahip olan S10 kullanıcılarına hafıza sorunundan kurtaracak gibi gözüküyor.

Kullanıcılarına .ok daha akıcı bir akıllı cihaz deneyimi sunmayı amaçlayan Samsung, UFS 3.0 standardında olan depolama alanı ile karşımıza çıkıyor. Yenilikçi yapısını ürettiği cihazlara yansıtmayı başaran Samsung yine her zamanki gibi takipçilerini memnun etmeyi başaracak gibi duruyor. Samsung bugüne kadar ürettiği her cihaz ile yepyeni özellikler sundu. 

Samsung Galaxy 10 Infinity-O teknik özellikleri ve ekran özellikleri ile karşımıza çıkacak. Bununla beraber aynı zamanda tasarım olarak da ailenin diğer üyelerinden oldukça ayrılıyor. Son zamanlarda bir hayli popüler olan ekrana gömülü parmak izi sensör özelliği ve üç kamera seçenekleri S10'da da mevcut olacak. Yeni teknoloji sayesinde şarj paylaşım özelliği de sunan S10 kamera konusunda da kullanıcılarını tatmin edecek. 

Ailenin 10. üyesinin kamerası oldukça tatmin edici

Samsung'un Galaxy 10'un kamerası bekleyenleri heyecanlandırıyor. 4K video desteğinin yanı sıra optik görüntü sabitleme desteği ile gelen S10 düşük miktarda olan ışıklı ortamlarda ultra yavaş çekim modu sayesinde profesyonel fotoğraflar elde etmenizi sağlayacak. Değişken diyafram özelliği ana kamera 12 MP olacak. Bir diğer kamera ise 16 MP'ye sahip olarak çok daha geniş açılı fotoğraflar çekmenizi sağlayacak. Üçüncü kamerada geniş açılı kamera ve 13 MP'lik kameranın aksine otomatik odaklanma OIS özellikleri sunuyor. Cihazın ön kamerası tekli olduğu gibi aynı zamanda ailenin diğer üyeleri gibi delik şeklinde yer alacak. Üst düzey özellikleri ile kullanıcıları memnun edecek olan Galaxy S10'un  fiyatının 128 GB için 1.000 dolar, 512 GB içinse 1.250 dolar olacağı düşünülüyor. 


Samsung' tan yeni Galaxy 10 daha!Samsung' tan yeni Galaxy 10 daha!

PAYLAŞ