Merak edilen Huawei akıllı gözlük satışa sunuldu. Ne kadar? - Haberler - indir.com

Merak edilen Huawei akıllı gözlük satışa sunuldu. Ne kadar?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 10:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı cep telefonu üretiminin yanı sıra aynı zamanda akıllı gözlük üretimi de yapan Huawei, üretmiş olduğu bu cihazı sonunda yurt dışı pazarında satışa sunuyor. Söz konusu bu ürünün Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği bilinmeyen bu ürün, şu an için dikkatleri üzerine topluyor. Çinli teknoloji şirketi Huawei, hatırlamak gerekirse P30 ve P30 Pro adlı akıllı cep telefonların lansmanında, "başta gerçek sanılmayan" bir sürpriz yaparak güneş gözlüğü ve optik gözlük markası olan Gentle Monster ile ortak bir çalışma yürüterek akıllı gözlük üretimi gerçekleştirdi. Bahsi geçen bu akıllı gözlük şu an için Çin merkezli olarak satışa sunuldu. 

Huawei ve Gentle Monster ortaklığı sonucunda üretilen bu akıllı gözlük, toplam beş farklı seçenekten oluşuyor. Ürünün bu beş farklı seçeneği, Smart East Moon 01, Smart Jack Blue 01, Smart South Side 01, Smart Alio 01 ve Smart Alio C1 şeklinde adlandırılıyor. Bu seçeneklerden South Side 01 versiyonu yaklaşık olarak 282 dolar fiyat etiketine sahiptir. Ürünün diğer dört seçeneği ise 353 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. 

Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyurulduHuawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu

Huawei, akıllı gözlük üretti

Huawei tarafından üretilen bu akıllı gözlükler, akıllı cep telefonlarınız ile bağlantı kurabilecek bir sistem üzerine inşa edilmiştir. Teknolojik açıdan son derece donanımlı olan bu üründe, yerleşik çift mikrofon ve hoparlör yer alıyor. Bu sayede de telefon görüşmesi yapmaya da izin veriyor. Söz konusu bu gözlüklerin akıllı telefonlarınız ile bağlantı kurabiliyor olması kulağa oldukça hoş gelen bir durumdur. Cihazların üzerinde herhangi bir kamera ya da buton yer almıyor. Fakat buna karşılık olarak ise üründe 2.200 mAh gücüne sahip pilde yer alıyor. USB-C ya da kablosuz bir şekilde şarj edebileceğiniz bu gözlükler ile müzik dinleme keyfinizi de yaşayabilirsiniz. Özel olarak üretilen bu cihazlar toza ya da suya karşı dayanıklı olup ürünün içinde cihazı şarj edilebilen bir deri kılıfta yer alıyor. 

Huawei gözlükler meraklandırıyor

Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Huawei tarafından üretilen akıllı gözlük modelleri oldukça merak uyandıran cihazlar arasında yer alıyor. Fakat yukarıda da dile getirdiğimiz gibi bu akıllı kulaklıkların Çin dışında satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor. Ülkemize gelmesi beklenmeyen bu ürün oldukça az bir kitleye hitap ediyor. 

 


Tanıtımı yapılan Huawei Enjoy 10 Plus özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Huawei Enjoy 10 Plus özellikleri ve fiyatı
Huawei P40 HarmonyOS ile gelebilirHuawei P40 HarmonyOS ile gelebilir
Huawei, Mate 30 için iki yeni videoHuawei, Mate 30 için iki yeni video

PAYLAŞ