Meizu'nun Yeni X8 Modeli Stok Sorunu Yaşıyor - Haberler - indir.com

Meizu'nun Yeni X8 Modeli Stok Sorunu Yaşıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-14 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticilerinden olan Meizu’nun yeni modellerinden birisi X8’in satışa çıkacağı tarihe dair açıklamalar yapıldı. Normal şartlarda Meizu cephesinin 15 Ekim ile beraber pazara sunması beklenilen X8 modelinin ilk seferdeki stok azlığından ötürü bu satışın ertelendiği ortaya çıktı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre var olan Meizu X8 stokları beklenilen ilk etap hedeflerini karşılayamıyor. Bu sebepten ötürü şirketin bu yeni serisini piyasaya sürmesi için biraz daha zamana ihtiyacı bulunuyor. Geciken bu tarih ile beraber yeni modelin 25 Ekim ile beraber birçok platform ve bölgede satışların hazır halde olması bekleniyor.

Meizu X8 Detayları

Meizu tarafından Çince olarak yayınlanan rapor ve belgelere göre Meizu 15,16 ve 16 Plus modellerinin ise normal satış tarihi olan 15 Ekim günü ile beraber satışa çıkacağı ifade ediliyor. Ayrıca X8 modelinde yaşanan bu gecikme probleminden ötürü ise kullanıcılardan özür dileniyor. İlk olarak 19 Eylül ile beraber meydana çıkan Meizu X8 modelinde şirketin ilk çentikli tasarım anlayışına geçiş yaptığını görmüştük. Bu noktada 6.2 inçlik büyük IPS LCD bir ekrana sahip bu model FHD+ çözünürlük ile en boy oranı tarafında %86’lık bir oran sunuyor.

İşlemci gücü tarafında Snapdragon 710 barındıran model 4 GB RAM’e sahip durumda. Arka yüzeyde ise modelin 12 + 5 megapiksel olarak çift kamerasını görüyoruz. Bakalım model performans bakımından neler sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ