Meizu X8'e Dair İlk Detaylar Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Meizu X8'e Dair İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-27 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticilerinden olan Meizu'nun yeni bir X8 adlı modeli ortaya çıktı. Henüz geliştirilme aşamasında olduğu ifade edilen, modele dair teknik detaylar belli olmaya başladı. Meizu kurucusu tarafından yapılan açıklamalar ile Meizu X8 modelinin bir süredir gündemde olduğu biliniyordu. Hatta yapılan açıklamaya göre bu yeni X8 cihazının Xiaomi Mi 8 SE'den daha iyi bir model olacağı ifade edildi. Pazarda bir ilke imza atarak cihazın Snapdragon 710 işlemci modeli ile geleceği ifade edilirken büyük bir ekran ve 300 dolar gibi uygun bir fiyatta olacağı belirtiliyor. Rakiplere göre daha ince ekran çerçevelerine sahip olacak modelin segmenti cihazları arasında kutu içerisinden Android 8.1.0 ile çıkan bir model olacak.

Meizu'nun tek modeli X8 olmayacak ve ayrıca bir süredir beklenen 16 ve 16 Plus modellerinin Ağustos ayı ile beraber resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu modellerinde yine ince çerçevelere sahip olarak gelmesi beklenirken çentikli bir yapı bizleri karşılayacak. 16 Plus modelinin ekrana entegre parmak izi sensör yeteneği yer alacağı ifade edilirken modellerin 5.6 ve 6.1 inçlik ekran büyüklükleri bulunması bekleniyor. Sırasıyla batarya tarafında ise 3080 mAh ve 3600 mAh pilleri göreceğiz. 16 ve 16 Plus modellerin işlemci gücü tarafında ise en güçlü işlemci konumunda yer alan Snapdragon 845 bulunacak.

Cihazlarda arka yüzeye baktığımızda 20 megapiksel çift kamera yapısı bizleri yapay zeka destekli bir şekilde karşılıyor. 6 GB ve 8 GB RAM kapasiteleri yer alacak modellerin 64 / 128 / 256 GB seçenekleri bulunacak. Ayrıca ön yüzeyde ise 20 megapiksel bir sensör bulunurken 3D Press teknolojisi de bulunacak.





PAYLAŞ