Meizu Watch özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Meizu Watch özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-04 14:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Akıllı saatlerin piyasaya sürülmesi çok eski yıllara dayansa da bu konuda oldukça geride kalan Meizu Watch uzun bir aranın ardından akıllı saatini 2021 yılı itibariyle piyasaya sundu.

Akıllı saat için yeni bir tanıtım düzenleyen Meizu hamlesi ile birlikte akıllı saat sektöründe de yer almaya başladı. Şirket akıllı saatinde beklenenin aksine standart özellikler ve tasarım tercih etti. Bugüne kadar beklemesinin özel bir anlamı olduğu düşünülse da mevcut pazardaki cihazlar ile benzer özelliklere ve tasarıma sahip modelini sunan marka, yeni akıllı saati için Meizu Watch ismini tercih etti.

Meizu Watch özellikleri neler?

Akıllı saat için özel bir lansman gerçekleştiren şirket 1.70 inç büyüklüğünde bir ekranı kullanıyor. AMOLED bir panele sahip olan yeni akıllı saat, 368 x 448 piksel çözünürlüğünü destekliyor. Mevcut modeli ile özellikle Apple tarafından geliştirilen akıllı saatlerdeki boyutları tercih ettiği görülen şirket, ekranda 326 PPİ ve 500 nit parlaklık sunuyor. Ekran korumasında kullanılan teknoloji ise 2.5D Gorilla Glass .

eSIM destekli Meizu Watch

Mevcut teknolojiler ile donatılan akıllı saat için en dikkat çeken özellik ise eSIM teknolojisini destekleyecek olması. Bu bakımdan Meizu Watch ile arama yapmak, mesaj göndermek oldukça kolay ve bir telefona gereksinim duymadan tüm bu işlemler yapılabilecek. Markanın özel ödeme yöntemini destekleyen akıllı saat ile temassız bir şekilde ödemeler yapabilmek de mümkün. Bu bakımdan şirketin akıllı saat ile atmış olduğu adım, kendi teknolojilerinin kullanılmasına da ciddi bir teşvik yaratabilir. Belirtilen özelliklerin dışında cihazda yer alan teknik özellikler ve fark yaratan detaylar şöyle;

Meizu Pay

4 Cortex-A53 çekirdekli 12 nm Snapdragon Wear 4100 yonga seti

Wear OS işletim sistemi ve Flyme for Watch ara yüzü

1 GB RAM ve

8 GB depolama alanı

2,4 GHz Wi-Fi, Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı teknolojileri

NFC ve LTE

Hızlı şarj desteği ve 45 dakikada yüzde 100 doluluk oranı

Meizu Watch için etiket fiyatını da açıklayan şirket, akıllı saatleri için 230 Dolar etiket fiyatı belirlemiş durumda.





PAYLAŞ