Meizu POP2s tam kablosuz kulaklık tanıtıldı - Haberler - indir.com

Meizu POP2s tam kablosuz kulaklık tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-21 21:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji ve akıllı telefon üreticisi olan Meizu, tam olarak kablosuz kulaklık kategorisine giren ve uzun süreli kullanım ömrü ile dikkatleri çeken POP2s TWS modelini resmen tanıttı. POP2 ile benzer yetenek ve özelliklere sahip olan POP2s, sunduğu 24 saatlik kullanım ömrü ile dikkatleri bir hayli çekiyor. Tam kablosuz kategorisinde iddialı modellere sahip olan Meizu, şimdi ise bu serisine POP2 modelinin devamı olarak POP2s modeli ile devam ediyor. Bu yeni kulaklık önceki versiyon ile tasarım noktasında oldukça benzemesine karşılık dikkat çeken özellikleri ile beraber geliyor.

Meizu POP2s TWS kulaklığı tanıtıldı

Tüm teknolojik cihazlar için IMEI şartı geliyorTüm teknolojik cihazlar için IMEI şartı geliyor

Bir önceki model olan POP2, her biri 5.4 gram ağırlıklara sahip kulaklıklar olarak karşımıza gelmişti. Bu yeni modeller ise 0.3 gram daha hafifletilerek 5.1 grama düşürülmüş durumda. Bu kulaklık, desteklenen bazı modellere Flyme özelliği ile beraber hızlı eşleştirme yapabiliyor. Diğer yandan yeni model elektronik gürültü engelleme teknolojisini de destekliyor. POP2s tam kablosuz kulaklık bağlantıyı ise Bluetooth 5.0 teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Şarj dolum noktasında USB-Type C girişine sahip olan Meizu’nun bu yeni kulaklığı 350 mAh kapasiteli kutuya sahip olarak kullanıldığında 24 saat kullanım süresi vadediyor.

Kulaklıklar ise 55 mAh kapasiteye sahip olurken, tek başına kullanıldığında 8 saat kullanım ömrü sunuyor. Diğer yandan telefon çağrılarını kabul etme / reddetme gibi özellikleri de destekleyen dokunmatik bir teknolojide hanesinde barındıran bu kulaklık, IPX5 sertifikası ile ter ıslanmalarına karşı da korunuyor. Şuan için sadece Çin’de satışa sunulan POP2s tam kablosuz kulaklık modeli 45 dolar fiyat ile satışa sunulmuş durumda. Kulaklığın global tarafta ne zaman satışa çıkacağı ise henüz bilinmiyor. Bakalım bu yeni kulaklık ailesi ülkemizde satışta olacak mı göreceğiz.


Meizu modelleri için Android 10 kapalı Beta güncellemesi yayımlanmaya başladıMeizu modelleri için Android 10 kapalı Beta güncellemesi yayımlanmaya başladı

PAYLAŞ