Meizu Note 9’un teknik detayları netleşti - Haberler - indir.com

Meizu Note 9’un teknik detayları netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 11:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Meizu Note 9 ile ilgili gelen son bilgilerle birlikte model hakkındaki detaylar da netleşmiş oldu. İşte çok merak edilen Meizu Note 9 teknik özellikleri.

Meizu’nun yeni amiral gemisi olacak Meizu Note 9, uzun zamandan beri gündemde konuşuluyordu. Telefonda yer alacak özellikler ile ilgili farklı spekülasyonlar olsa da Meizu Note 9 için paylaşılan son bilgiler ile birlikte telefona dair soru işareti kalmadı.

Meizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi BilgilerMeizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi Bilgiler

Meizu Note 9 özellikleri neler?

Meizu Note 9’un en dikkat çeken özelliklerinden birisi kamerası olacak. Öyle ki telefonda 48 MP kalitede bir kameraya yer veren marka, böylece telefonun en iyi kareler ve videolar çekme noktasında iyi bir seviyede olmasını istemiş. Bu kameranın ve telefonun uygun bir performansta çalışması adına Snapdragon 675 işlemcinin tercih edilmesi biraz telefonu zayıflatmış olsa da telefon Meizu adına oldukça iyi bir seviye modelin çıkarılmasını sağlayacak.

2019’da ilk model olacak

Markanın 209 yılında piyasaya sürdüğü ilk model olacak Note 9, amiral gemi savaşlarında markanın yeni oyuncusu olacak.

Bugüne kadar çok fazla detay yer almış olmasına karşın cihaz ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı için netlik bulunmuyordu. Fakat elde edilen tüm bilgiler şirket CEO’su Jack Wong tarafından paylaşılmış durumda. Şirketin resmi forumunda yer alan bilgilerde, telefon ile ilgili pek çok özelliğe değinen CEO,  üstelik telefonun görsellerini de paylaştı.

Note 9 tasarımı nasıl olacak?

Konsept tasarımına göre telefon son dönemlerin popüler trendi çentikli ekranı kullanıcılara sunacak. Bu durumun bir diğer önemi ise bugüne kadar hiçbir Meizu modelinin çentikli bir tasarıma sahip olmaması. Bu bakımdan marka tarihinde bir ilki Note 9 ile birlikte gerçekleştirmiş olacak.

Telefonun en dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri ise Android9 Pie işletim sistemi ile telefonun kutudan çıkacak olması. Üstelik Flyme ara yüzünün son versiyonu da yine telefonda tercih edilecek.

Telefon ile ilgili diğer teknik detaylar ise şöyle;

Parmak izi okuyucusu

Çift kamera 

Snapdragon 6150

4000 mAh batarya

Açıklamalarda cihazın fiyatı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. 

Meizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi Bilgiler



PAYLAŞ