Meizu Note 9 Tasarım Görseli Paylaşıldı - Haberler - indir.com

Meizu Note 9 Tasarım Görseli Paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 15:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde de resmi olarak satışları bulunan Çinli telefon üreticisi olan Meizu’nun yeni Note 9 modeline dair tasarım detayları ortaya çıktı. Çin’in yükselen değer ve markalarından birisi olan Meizu, bir süre önce üzerinde herhangi bir fiziksel tuş barındırmayan bir akıllı telefon ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Tanıtılması uzun bir zamandır beklenen Meizu M9 Note yada Meizu Note 9 olarak adlandırılan cihaza dair yeni detaylar ortaya çıktı. Bu yeni model bir süre önce TENAA kayıtlarında M923Q model numarası ile listelenmişti. Çin’in sertifika şirketi olan TENAA tarafından ilk kez ortaya çıkan Meizu Note 9 tasarım görseli yayınlandı. Modele baktığımız zaman cihazda bir fiziksel tuş bulunmuyor. Ayrıca sadece ön taraf değil modelin yan yüzeylerinde de herhangi bir tuş bulunmuyor.

Meizu Note 9 Tasarım Detayları Gözüktü

Meizu M9 Note'un özellikleri sızdırıldıMeizu M9 Note'un özellikleri sızdırıldı

Arka yüzeyde iPhone X benzeri bir tasarım yapısına sahip olan modelin dikey konumlandırılmış çift kamerası ve hemen alt bölümünde ise LED flaşı görüyoruz. Ayrıca hemen orta kısımda dairesel olarak bulunan tuşun ise yüksek bir ihtimalle parmak izi okuyucusu olduğu düşünülüyor. Ekran tarafında 6.2 inçlik bir büyüklüğe sahip olan modelin IPS bir panel ile 2244 x 1080 piksel çözünürlük sunan bir cihaz olması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 675 kullanılacak olan cihazın 11 nm üretim sürecine sahip bu işlemcisi sekiz çekirdekli yapıda geliyor. Ayrıca 2 GHz çalışma frekans hızına da sahip olduğunu belirtelim.

Meizu M9 Note'un özellikleri ortaya çıktı

Arka tarafta yer alan kamerası ile iddialı olacak olan Meizu’nun 48 megapiksel çözünürlüklü F1.9 diyafram değerine sahip ana kamera ve ek olarak derinlik için 5 megapiksellik bir lensin bulunması bekleniyor. Ön yüzeyde ise 20 megapiksel çözünürlüklü bir kamera göreceğiz.  


Meizu M9 Note'un özellikleri ortaya çıktıMeizu M9 Note'un özellikleri ortaya çıktı
Meizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi BilgilerMeizu Note 9 Modeli Hakkında Resmi Bilgiler
Meizu Note 9’un teknik detayları netleştiMeizu Note 9’un teknik detayları netleşti

PAYLAŞ