Meizu Note 9 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatları - Haberler - indir.com

Meizu Note 9 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-18 07:35:35
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Uzun süredir dillerden düşmeyen Meizu Note 9, ülkemizde uygun fiyatı ve yüksek performansı ile beraber dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Meizu Note 9 hakkında herhangi bir geri adım atılmayarak tam performans ve uygun fiyatlı satışı ile raflarda yerini aldı. Söz konusu bu akıllı cihaz 64 GB'lık kapasitesi ile 1.899 TL'den başlatan etiket fiyatı ile sunuluyor. Son derece şık bir tasarım ile karşımıza çıkan Meizu Note 9, gelişmiş düzeyde özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Ön kamera sisteminde bir damla çentiğe sahip olan bu akıllı cihaz parmak izi sensörünü arka kısımda kullandı ve ince çerçeveler üzerene tasarlandı. 

Meizu Note 9'un özellikleri

Orta  segment sınıfında yer alan Meizu Note 9 adlı akıllı cihazın işletim sistemi Android 9.0 Pie şeklinde belirlendi. Söz konusu bu akıllı cihazın işlemcisi kısmında ise Snapdragon 675 kullandı. Gerek tasarımı gerek teknik özellikleri ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip olan Meizu Note 9'un ekran boyutu ise 6.2 inç FullHD şeklinde hazırlandı. 4 ve 6 GB RAM özelliği ile tasarlanan Note 9, depola alanı olarak ise 64 ve 128 GB seçenekleri ile gelecek. Cihazın arka kamerası ise 48 MP şeklinde tasarlandı. Bu da kullanıcıların kaliteli fotoğraflar çekmesine yeterli olacak gibi gözüküyor. 

Merakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduMerakla Beklenen Meizu 16XS Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Cihazın ikinci kamerası ise 5 MP özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın ön kamerası ise 20 MP şeklinde tasarlandı. batarya kısmında ise 4000 mAh gücünü görüyoruz. Cihazda microSD girişi yer almıyor. 6.2 inç büyüklüğünde tasarlanan IPS LCD ekran 1080 x 2244 piksel çözünürlüğü özelliğine sahiptir. Cihazın kamera özellikleri kullanıcılar tarafından en dikkat çeken özellikler arasında yerini alıyor. 48 MP  çözünürlük özelliğine sahip olan kamerada f/1.7 diyaframa sahip ana kamera özelliği de cihazda yerini alıyor. 20 MP'lik olan kamera cihazda yer alan bir çentik içerisine yerleştirildi. Meizu Note 9 adlı akıllı cihazın 18W hızlı şarj desteği ile beraber geliyor olması da kullanıcıların batarya konusunda sorun yaşamadan bir kullanım elde etmesini sağlayacak. Hem kamera hem de batarya hem de tasarımsal gücü ile kullanıcıların dikkatini çekecek olan Meizu Note 9 fiyat kalitesi ile memnun ediyor. 

 

 

 


Xiaomi ve Meitu Ortaklığındaki İlk Telefon GözüktüXiaomi ve Meitu Ortaklığındaki İlk Telefon Gözüktü
Meizu 16S Pro ilk kez satışa çıktıMeizu 16S Pro ilk kez satışa çıktı

PAYLAŞ